• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

Moje kocury to wybitne brudasy. Inne koty są czyste, a te szkoda słów. Nawet teściowa lubiąca koty ma ich dość. Moją córkę dziś jeden podrapał i jak go chciałam wyrzucić, to mnie też. A podrapał córkę, bo do niego pochodziła i mówiła :-/

Do mnie też jakoś nie dociera, że to tylko dwa miesiące. Na wszystko mam czas :)

Lilith daj znać jak badania.

reklama
O kurcze Lilith, to dobrze, że pojechałaś jednak... Daj znać niedługo co mają zamiar z tym zrobić, no i trzymam kciuki za ktg - żeby nie było skurczy i żadnych innych niespodzianek!

Mi dziś padła ta apka permanentnie, więc będę się logować przez przeglądarkę, chociaż to 2 razy dłużej trwa niestety... :(

Ja mam kota i psa i obydwoje mają swoje wady i zalety. Ale nie wyobrażam sobie domu bez nich - mimo, że czasem mam ochotę przez okno ich wywalić. ;)

Elisse - ja córkę już nauczyłam, że kot może nie mieć ochoty na to by mu ktoś przeszkadzał i że jak go drażni, czy krzyczy mu do ucha, to później może mieć sama do siebie pretensje, że została podrapana... I tak samo jest z psem - ja nie widzę powodu, żeby zwierzaki miały wszystko znosić w imię miłości. Każdy ma swoje granice i dziecko musi to zrozumieć ;)

Aliaolio w tej kwestii że zwierzątkami i dziećmi zgadzam się w 100℅ dziś widziałam przerażenie moich kotów jak gonila je wrzeszczaca 2.5 latka masakra ją byłam ich obrońca

Lilith o kurcze dobrze że pojechalas trzymamy kciuki daj znać jak po ktg

Ja chce mojego przy porodzie,ale nie wiem jak to u nas w szpitalu wyglada przy cesarce. Spytam sie na nastepnej wizycie. Ale nawet jak bedzie za szyba to i tak fajnie,chcialabym zeby zobaczyl dzidzie pierwszy,bo ostatnio nie zdazyl dojechac na porod i byl nastepnego dnia rano dopiero.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry