Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ania B a mnie w lopatkach nic nie bolało po cesarce. Tak jak pisalam,najbardziej pamietam skurcze po porodzie jak macica sie obkurczala i na to prosilam ketonal,ktory w udo dawali. To bolalo 2 tygodnie. Alia,ja znam płeć.ale licze na to nadal,ze moze sie odmieni
.
Wstępnie gin stawiał na syna, ale maluch tak nisko siedział, że nie dało się zobaczyć czy to kuśka czy jednak pępowina
Ale jakoś się już przyzwyczaiłam do tej myśli, nawet się pokusiłam o kilka chłopięcych ubranek... Jakby co to na babę wyjmę po prostu te różowe po Lalce
No i dopiero będę miała myślenia, bo chłopak prawdopodobnie zostanie Szymkiem (chociaż chodzi mi Bartek po głowie, a na Mateusza mąż krzyczy kategoryczne nie), a dziewczynka nie mam pojęcia 
Nadałoby się na stronę fb posiłki w szpitalach, ja bym wiecznie głodna chodziła, praktycznie nie jem żadnej z tych rzeczy, jak już to jajko ale rzadko... Jak z obiadami?
Natomiast nie wiem czy nie zawalili sprawy, kiedy byłam w szpitalu bardzo dużo dzieci akurat się rodziło (ponoć 60 parę w ciągu weekendu) i na anestezjologa czekało się wieki żeby wyjął cewnik od zzo... Ja miałam go 3 dni i teraz jak mnie boli kręgosłup to dziwnym trafem w miejscu gdzie było wkłucie... Zaczęłam się diagnozować, bo półtora roku po porodzie to była przesada, żeby bolał, ale jeden lekarz uznał że mam krzywy kręgosłup, drugi że nic nie widzi, więc mogą to być bóle zwyrodnieniowe albo związane z nieprawidłową postawą, na rtg nie zdążyłam pójść bo zaszłam w ciążę, i tyle 
W ogóle to mnie strasznie wkurzył na początku tygodnia, ale to może wam napiszę innym razem...