• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Któaś tu pisała.. chyba AniaB że źle było podane znieczulenie bo prąd poszedł.. co to znaczy? I czy lekarz widzi to zaczem zacznie cięcie?
Moja bratowa opowiadała, że jej źle podali nie w ten krąg i wszystko czuła.. ja tak do końca w to nie wierzę, bo by darła się jak opętana jakby jej nie działało podczas cc.. ale może coś w tym jest..

To znieczulenie mialam podane podczas proby porodu naturlane i zaraz jak tylko powiedzialam ze prąd poszedl probowali jeszcze raz,a to bylo zniecuzlenie ZZO.
Do cesarki robia tez w kręgosłup ale to znieczulenie to podpajeczynowkowe, i skutki uboczne to bol w lopatlach kilka dnu po porodzie.

cocosh- && za męża

Ja to rano jeszcze jako tako się czuje, ale wieczorem to już masakra. Wyczynem jest przekręcenie się w łóżku na drugi bok, m zaczynam mi to wypominać no i niby zauważył, że brzuch mi lekko opadł. Ja tego nie czuje, bo dalej ciężko mi się oddycha.

Isia-ja sie pytalam o celiakie.Zobaczysz co ci z badan wyjdzie ale moze dobrze by bylo malej zrobic gastroskopie. Moja corcia pierwsza gastroskopie miala robiona jak miala ponad roczek i oprocz stanow zapalnych nic nie wyszlo,miala robione przeciwciala na celiakie i nic nie wyszlo,w zeszlym roku w kwietniu/maju miala kontrolne robione znow p/ciala i znow bylo oki ale zaczelo mnie wkurzac to ze mala ciagle przychodzila z przedszkola do domu z wzdetym brzuchem i wygladala jak dziecko z etiopii-mala,chuda i wielki wydety brzuch i stwierdilam ze cos musi byc nie tak. Jak poszlismy na kontrole do gastrologa to jej powiedzialam o tym i wziela nas do szpitala na gastroskopie w wakacje i wtedy wyszly zmiany ze kosmki zaczynaja zanikac.Dlatego idziemy do por.genetycznej potwierdzic lub wykluczyc celiakie. Do 3 r.z miala diete bezglutenowa i bezmleczna i po roku czasu zaczelo sie na nowo i teraz od jakiegos czasu uczula ja mleko bo jak zje to pozniej skora jest w fatalnym stanie.Wiec wiem co przezywasz,my z mala mamy od poczatku jazdyi wkurzalo mnie to ze lekarze traktowali mnie jak glupka ktory wymysla ale trafilismy na bardzo dobra lekarke i to jest chyba podstawa zeby znalesc lekarza ktory traktuje cie powaznie.Zycze powodzenia i zdrowka:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry