reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Któaś tu pisała.. chyba AniaB że źle było podane znieczulenie bo prąd poszedł.. co to znaczy? I czy lekarz widzi to zaczem zacznie cięcie?
Moja bratowa opowiadała, że jej źle podali nie w ten krąg i wszystko czuła.. ja tak do końca w to nie wierzę, bo by darła się jak opętana jakby jej nie działało podczas cc.. ale może coś w tym jest..

To znieczulenie mialam podane podczas proby porodu naturlane i zaraz jak tylko powiedzialam ze prąd poszedl probowali jeszcze raz,a to bylo zniecuzlenie ZZO.
Do cesarki robia tez w kręgosłup ale to znieczulenie to podpajeczynowkowe, i skutki uboczne to bol w lopatlach kilka dnu po porodzie.

cocosh- && za męża

Ja to rano jeszcze jako tako się czuje, ale wieczorem to już masakra. Wyczynem jest przekręcenie się w łóżku na drugi bok, m zaczynam mi to wypominać no i niby zauważył, że brzuch mi lekko opadł. Ja tego nie czuje, bo dalej ciężko mi się oddycha.

Isia-ja sie pytalam o celiakie.Zobaczysz co ci z badan wyjdzie ale moze dobrze by bylo malej zrobic gastroskopie. Moja corcia pierwsza gastroskopie miala robiona jak miala ponad roczek i oprocz stanow zapalnych nic nie wyszlo,miala robione przeciwciala na celiakie i nic nie wyszlo,w zeszlym roku w kwietniu/maju miala kontrolne robione znow p/ciala i znow bylo oki ale zaczelo mnie wkurzac to ze mala ciagle przychodzila z przedszkola do domu z wzdetym brzuchem i wygladala jak dziecko z etiopii-mala,chuda i wielki wydety brzuch i stwierdilam ze cos musi byc nie tak. Jak poszlismy na kontrole do gastrologa to jej powiedzialam o tym i wziela nas do szpitala na gastroskopie w wakacje i wtedy wyszly zmiany ze kosmki zaczynaja zanikac.Dlatego idziemy do por.genetycznej potwierdzic lub wykluczyc celiakie. Do 3 r.z miala diete bezglutenowa i bezmleczna i po roku czasu zaczelo sie na nowo i teraz od jakiegos czasu uczula ja mleko bo jak zje to pozniej skora jest w fatalnym stanie.Wiec wiem co przezywasz,my z mala mamy od poczatku jazdyi wkurzalo mnie to ze lekarze traktowali mnie jak glupka ktory wymysla ale trafilismy na bardzo dobra lekarke i to jest chyba podstawa zeby znalesc lekarza ktory traktuje cie powaznie.Zycze powodzenia i zdrowka:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry