reklama

Marcowe mamy 2016

Isia ja też mam wizytę w środę ;-) ;). A co do butelek to nie mam żadnej suszarki po umyciu albo wyparzeniu stawiam kolu zlewu i smoczek do gory nogami do butelki daje i tyle

Cocosh fajny prezent, ja po cc dopiero jak szłam na kontrole po 6 tygodniach niosłam ginowi prezencik

Cień chyba bym zawału dostała na taką informacje, ale musiała Cię wystraszyć

Angel to jest wątek otwarty wiec każdy może wejść i podczytać :happy:

A ja normalnie po 23 zasnęłam jak nigdy:laugh2:, maż mi kupił herbatkę melisę z pomarańczą wypiłam i jakoś mnie zmogło

Ostatnia edycja:
reklama
Ciekawe czemu zas ale pewnie po tym jak mówiłam doktotowi na wieczornym obchodzie ze te nogi mnie bola i puchna.okolo 9.30 sciagna holtera tez i zobaczymy :-)
A w domu ok.Lila u babci od piatku dzis ja da do przedszkola i potem zobaczymy co ze mna dalej...maz chodzi do pracy

Ja juz Ja już mam córkę 4 letnia ;) powiedzcie mi czy wy co tu sobie piszw cięcie wszyscy to czytają ?
Najlepszą podpowiedzią będzie poczytanie o czym piszemy. ;) każdy może czytać i to trzeba mieć na uwadze. Chcesz coś komuś powiedzieć "prywatnie" czyli tak by nikt poza tą osobą nie widział tego piszesz mu wiadomość prywatną,
Forum- widzą wszyscy.
Mail czy wiadomość prywatną widzi tylko adresat .

Isia w Krakowie w Szpitalu Jana Pawla. Z pracodawca dogadalismy się. Będzie mi wyplacal 80 % tej kasy za zlecenie a jak Misiek dojdzie do siebie trochę to żeby dal znać to z domu cos porobi i mu zapłacą za to. W razie czego opcja jest ale wolę żeby Michał odpoczal a nie zaraz z domu pracował.

A ja siedze u lekarza ogolnego.Musze jej pokazac ten wynik od kardiologa i niewiem czy ona mi ma te leki przepisac czy dopiero po konsultacji z ginekologiem przepisze. Musze wziasc recepte na ... ciśnieniomierz.Babka w aptece powiedziala ze zamiast 60 euro z recepta zaplace 10 euro wiec jest roznica.Ogolnoe tetno caly czas podwyzszone.Jak ide droga to musze czasami stanac bo az mam mroczki przed oczami . Mam nadzieje ze mnie do kliniki nie wpakuja bo bylby problem.Nie mamy tu nikogo moj pracuje do 16.30 a Paula jeszcze za mala zeby sama siedziec tyle czasu po szkole.

reklama
Cocosh, no to już wszystko gotowe, musi być dobrze :)
Cień ile Cię tam jeszcze będą trzymać na tym słabym wikcie? :(
Isia, ja też mam nadzieję, że się odezwą dziś z Fundacji bo już koniec stycznia prawie, a firmy się do końca stycznia rozliczają i chcieliśmy do kilku wysłać prośby :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry