reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
a mi sie dzisiaj pierwszy raz snil porod-nawet do szpitala nie zdazylam dojechac-urodzilam u lekarza. bo pojechalam na wizyte i wody mi odeszly. Lekarz chcial sprawdzic na jakim etapie jestesmy i jak sie rozebralam to okazalo sie, ze glowka juz wychodzi;D i urodzilam w 5 minut. spojrzalam na kalendarz i byl 19 lutego :) Moglby to byc proroczy sen :-D tak to ja moge rodzic;D

BarBra ile Ty masz ciuszkow ze ciagle pierzesz i prasujesz? ;) u mnie byla jedna pralka i 1.5 godz prasowania:) i koniec:)

Cocosh u nas ktg robia tylko wtedy, gdy zglosisz ze sie dziecko za malo lub zbyt intensywnie rusza. No i w trakcie porodu co chwile podlaczaja.

Wysłane z mojego SM-T520 przy użyciu Tapatalka

Lewusek już wystarczy, że Cień w szpitalu, może u Was lepiej karmią, ale wcale nie jesteśmy tego ciekawe :D a w końcu bierzesz jakieś leki w ogóle na to tętno? Może sprawdź sobie też ten poziom potasu?

Asieńka badania mialam robione i niby sa oki.Tu jest wogole dziwnie .Ginekolog nie zapisuje lekow na cisnienie i tetno. Wysyla do ogolnego a ogolny do kardiologa .Ten dal mi listy z wynikami i zaleceniami co do lekow i spowrotem ta sama droga ogolny i ginekolog .Czytalam o tych lekach ktore zalecila i pisze ze hamują wzrost plodu.Zobaczymy co w przyszly wtorek ginekolog powie.Na razie biore tylko magnez .

Witam :)

my wczoraj mieliśmy dzień leniuchowania we trójkę więc dziś was nadrobiłam, a w sobotę załatwialiśmy jeszcze umowę z deweloperem i dokumenty do kredytu. Więc jeżeli nam ten kredyt wyjdzie to u mnie dopiero będzie wszystko w szybkim tempie bo do porodu chcemy się wyrobić i tam zamieszkać :)

Juana mi też moja ginekolog zleciła usg w 37 tygodniu żeby jeszcze posprawdzać czy wszystko dobrze, jak jest ułożony, ile jest wód i jak z łożyskiem.
Ja wizytę mam 16.02 a pod koniec lutego to usg muszę się dziś na nie zapisać. Ktg teraz będę miała przed wizytą.

Cocosh operacja męża na pewno się uda i będzie wszystko dobrze, będę trzymać mocno kciuki. Moja starsza siostra też ma wadę serca i nadciśnienie płucne, ale u niej lekarz mówi że operacja w ostateczności będzie wykonana.

Hej wybaczcie ale nie nadrobie... ponad 300 postów w weekend:eek:
U mnie pracowity czas nadszedł.
Chyba doszło do mnie w końcu że niedługo pojawi sie nowy członek rodziny i nadrabiamy porzadkowe zaległości.. Do tego teraz jeszcze natłok wizyt lekarskich z młodym wiec i zmeczenie wieksze. Dziś idziemy założyc holtera EKG ...

Lewusek mam nadzieje że Cie nie zamkną jednak to tetno niepokojące jest... trzymam kciuki

Cień jak sie trzymasz? Z tego co widze nadal w szpitalu jesteś :( do domu niech Cie puszczaja w końcu

Asieńka ja jeszcze nie znalazłam fundacji dla młodego... Musze sie za to wziąc porzadnie najwyższy czas....

Chyba mnie dzis wypisza bo ekg rano bylo.a sprawdzaja mocz, posiew i krew i odczyt z holtera. I czekam na wizyte :-) no śniadanie porazka :

Załączniki

• 1453709554063.jpg
    1453709554063.jpg
    63,5 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Cień ale Cie żywią tam.... no porażka totalna...
Oby Cie wypuścili....
co jeszcze ja miałam napisac ..

Cocosh trzymam kciukasy za mężą....&&& bedzie dobrze
Volka wykurowałas sie przez ten mroźny weekend?? Mnie chyba powoli łapie cosik ale mam tyle na głowie że szczerze mam to gdzieś, póki sie czuje w miare ok. Starszego mi rozkłada. Od wczoraj stan podgorączkowy dziś już podszedł pod gorączke i gardełko go boli... Został w domu zobaczymy czy bedzie przechodzic czy trzeba bedzie lekarza odwiedzic...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry