reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Cien szanse są, aczkolwiek wydaje mi sie ze troche jeszcze pochodze w dwupaku. No i kochana jutro limit wyczerpany dla Ciebie w szpitalu wiec sie spinaj i do domku.
Nailie ja i laby chyba nie w tym życiu moj m daje mi takiego speeda, ze na wszystko zawsze brakuje mu czasu..

Laski przesada :D Budze sie a tu 88 postow ! No ale nadrobilam :P

Cocosh kciuki i jeszcze raz kciuki za operacje ! Na pewno wszystko pojdzie jak z platka a prezent sliczny i 'nie przesadzony'. Ja osobiscie lubie robic taki mily gest ludziom, ktorzy mi pomogli, ktorzy cos dla mnie zrobili bo niby dlaczego nie ? ;)

Cien no katastrofa z tym jedzeniem ! Ja bym umarla z glodu :D wychodz szybko do domku !

Ja 'odpoczywam' :) W weekend kupilam pare kosmetycznych rzeczy, teraz czekam az mi przelew dojdzie do Polski bo chce na allegro tez kilka rzeczy zamowic i w koncu musze to wszystko z lista wyprawkowa zsynchronizowac i sprawdzic czego brakuje :)

Wspolczuje Wam tych remontow na tym etapie ciazy ale lepiej teraz niz pozniej z malym dzieckiem :) A pozatym na pewno to meczace ale jaka jest radosc jak sie cos swojego i dla siebie robi w domku ! :)

Ja zadnych dolegliwosci ciazych nie mam oprocz tego, ze jak siedze lub leze to co chwile musze zmieniac pozycje. A moje dziecko w srodku daje popalic, tak sie przesuwa i wypina pod skora jak potwor :D
I w sumie nie mam pojecia jak jest ulozony, bo nie raz czuje takie delikatne pukniecia bardzo nisko ale zazwyczaj czuje kopanie i pukanie mocne po prawej stronie a nie raz po prawej i rownoczesnie po lewej wiec dla mnie zagadka jak lezy :)

A weszlam na ten watek, ktory Fanti wkleila 'porod na wesolo' dziewczyny no lalam !! Myslalam, ze padne ze smiechu :D

Mloda odpoczywaj, mamy komfortowa sytuacje bo to pierwsza dzidzia i na razie mozemy sie zajac tylko soba, gorzej bedzie za drugim razem :D

Ja wstalam po 11 nastawilam pranie zrobilam sniadanko i nadrobilam wasze kilka stron :)
Cocosh trzymam kciuki będzie dobrze :)
Młoda dziewczyny dobrze radzą odpoczywaj jak najwięcej ja korzystam :)
Cień ja dostawalam parowke kawałek jasełka i chleb o musztardzie nie było mowy o ogórki też mogłam pomazyc :( wracaj już do domu :)
Fanti każdy facet tak ma bo ja mam to samo nie jesteś osamotniona :)
Kisiel bardzo lubię więc często go jem :)
Chyba każdemu odpisalam :) jak zapomnialam o kimś to wybaczcie :)

Ciężko Was nadrobić, tak dużo piszecie.

Cocosh już niedługo operacja. Trzymam kciuki, by wszystko było w porządku.

Zdrówka dla Was i dzieci. Teraz ocieplenie, więc pewnie jeszcze więcej chorób.

Sarna już niedługo i wolne :)

Mnie też plecy bolą, do tego jeszcze lewe biodro cały czas boli.

Cień to jutro już domek :) koniec szpitalnego jedzenia.

Sylvi [*] dla babci.

Z tymi środkami na blizny to widzę każdy lekarz co innego. Córka w szpitalu najpierw miała żelowy opatrunek chłodzący przez prawie tydzień a potem dopiero po dwóch tygodniach miała brać maści. Może u dzieci coś innego się stosuje.

Lewusek ciekawe, co powie ginekolog.

Ja już po urodzinkach córki :) 3 latka za sobą. Lilcia teraz codziennie chciałaby urodziny :) Dostała stoliczek z krzesełkiem i wózek dla lalek :D więc teraz jest mamą dzidziusia :D

No jutro mam wyjsc :-)
A mnie nie dosc ze nogi bola to jeszcze z lewej strony tyl plecow a mala tak kopie i sie kreci ze az boje sie ze sie posladkami obróci do dolu.
A ja czekam na obiad ...no jedzenie naprawdę dobre na odchudzanie :-P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry