reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Wiesz Fanti sporo może zmienić. Jak już jesteś po terminie musisz być pod stałą kontrolą codziennie ktg. U mnie np skończyło się cesarką bo nagle okazało się że nie ma wód i tętno dziecka jest niewyczuwalne. Dodam że codziennie byłam na ktg. Wiec dla mnie to jest różnica i to duża.

Ja sie dzis pozarlam z mezem od rana. Wkurzyl mnie,ze podważa to co ja mowie do dzieci i tak mi jączał,ze w koncu nie wytrzymalam i wybuchnelam. Uszykowalam sie i wyszlam do sklepu. Zostawilam go bez obiadu a szedl na po poludnie,wiec musial sobie zrobic sam makaron,bo jak wrocilam to on juz wychodzil :p. Teraz siedze i zamulam z dziecmi,bo wolne mają przez ten katar.

Missoni te dwa sposoby o których piszesz dużo znajomych stosowało i sie sprawdzają oba, liście malin skurcze wywołują a wiesiołek ułatwia poród. Najlepiej kupić ten z firmy oeparol z tego co pamietam dziewczyny wyciskały z kapsułki ten olej i smarowali szyjkę

Poziomka mnie dzidzior tak kopie że cały brzuch chodzi ale bez jakiegoś strasznego bólu, ale czasem jak wsadzi gdzieś nóżkę albo rączkę gdzie nie powinien to nawet łzy lecą z bólu

Ja dzisiaj barszczyk czerwony zrobiłam, jestem w trakcie robienia pasztecików :-) :), jak zostanie mi ciasta to jeszcze zrobię ciasteczka z jabłkami :rolleyes2:

Missoni, ja o wiesiołku nigdy nie słyszałam. Za to słyszałam o oleju rycynowym, chociaż opinie sa podzielone. Nie do końca wiadomo na jakiej zasadzie działa. Na pewno najpierw wywoła sraczke, a pózniej moze ewentualnie przyspieszyc poród :D
Ja planuje od 37 tygodnia wiecej sie ruszać, chodzić po schodach, no i poćwiczyć z mężem oczywiście :D

Cień, gratulacje dla koleżanki. Ale jej sie kruszynka trafiła, patrząc na obecne noworodki to coraz wiecej takich większych sie rodzi (cięższych i dłuższych).. A w którym tygodniu urodziła? :)

Cień, gratulacje dla koleżanki. Ale jej sie kruszynka trafiła, patrząc na obecne noworodki to coraz wiecej takich większych sie rodzi (cięższych i dłuższych).. A w którym tygodniu urodziła? :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry