reklama

Marcowe mamy 2016

u mnie w rodzinie dzieci rodzily sie kolo 3.5kg, u mojego Meza w granicach 4.5-5kg...
Moj Synus mial 3510 i 60cm:) i byl przerazliwie chudy:) do tej pory tak ma, ze wage ma konkretna a jest szczuplutki:)
My sie kochamy od poczatku ciazy, brzuch nawet tak bardzo nie przeszkadza;) po schodach biegam po kilkanascie razy dziennie bo mam pietrowy dom, aktywna jestem przez caly dzien, w miejscu usiedziec nie moge... wiec mi chyba zostaje tylko ten wiesiolek i liscie malin na ewentualne przyspieszenie porodu ;D

cien gratulacje dla przyjaciolki:) ale rzeczywiscie malenstwo :)

Wysłane z mojego SM-T520 przy użyciu Tapatalka

reklama
Hey Dziewczyny.Mogę jeszcze ja się dołączyć?Witalam się z Wami na samym początku ale z powodu licznych zawirowań, natłoku roznych spraw i problemow nie mialam kiedy tu zagladac ale teraz na koncowce jakos mi tak dziwnie bez forum, bez miejsca gdzie moge sie wygadać i wyzalic,gdyż w poprzednich ciazach zawsze mi towarzyszyło forum☺Jeśli będziecie mnie chciały przyjąć to będzie mi bardzo milo☺

Ja obstynent już jakieś 2.5 miesiąca... Ale ostatnio zazywalismy innej formy pieszczot i to nie było takie fajne aż ! Mała mnie cały czas kopala i nie mogłam się odprężyć ani nic :/

Cień gratulacje dla koleżanki :)
U mojego przez ostatnie 8lat każde dziecko jego kuzunek a jest ich okolo 15 szt. Nie wazylo ponizej 4kg...

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

A może stworzenia wątek z rzeczami które trzeba spakowac do szpitala dla mamy i dziecka i każda wpisze co bierze będzie łatwiej wtedy każda z nas o niczym nie zapomni bo może akurat będzie na liście innej mamy :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry