Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Po kim ja się mogłam takiego komentarza spodziewać jak nie po tobie.:*Fanti to, że dziewczyny jedzą to pal licho... ale one jedzą po nocach i są chude... to niech cierpią
A tak poważnie to czy też zwracacie teraz bardziej na wszystko co się dzieje w Waszym organizmie? Bo ja aż chyba za bardzo :/
No to mnie pocieszylas kochana ,tym bardziej ze ciągle słychać jak pierzesz i prasujesz ciuszki dla Grzesia ,bałam się już żeby dmuchać jak na jajko na siebie , ale będę teraz spokojniejsza ...Edit ja mam miękka tak mówili w szpitalu miękka i licha ale długa tzn 2 cmz rozwarcie na opuszek
No tak szyjka Twoja bezpieczniejsza ... najważniejsze to mam nie dźwigać mówiła. No i trzeba będzie się dostosować i jak najmniej to robićTylko ja mam krążek założony bo mi się skracala szyjka a po 3.02 będę mogła na spacery chodzićmam nadzieje