• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

Ja dzis pilates pocwiczylam i juz mi lepiej :-)
Pojadlam lodow smietankowych :-) i zlozylam zamówienie z rossmana :-)
A kluje mnie dzis duzo w brzuchu jakos dziwnie i często twardy sie robi a wizyta 10.02 dopiero. ..ale mala kopie jak szalona.
Powiem wam ze coraz wiecej sie mecze, przez to tetno, coraz częściej skacze mi ...byleby jakos wytrzymać jeszcze. ..
Zmykam spać bo juz zmęczona jestem.

reklama
ale mi narobiłyście ochoty na nutelle! Staram się nie jeśc słodyczy. Raz że mi po nich na brodzie pryszcze wyskakują a dwa że czytałam, iż przed porodem powinno się unikac czekolady. Ja sobie muszę pic syropek laktulosil czy jakoś tak bo znów czuje że mam zwolniony metabolizm. A jem owsianki i dużo owoców....

Cocosh to teraz juz tylko cierpliwości do jutra i już będzie wszystko dobrze :-* trzymamy kciuki nadal! :)
A jaką masz tą sukienkę? Pochwal się :)

może jutro mi sie uda bo dzis walczyłam 2h z tel i moj lapek go nie widzi, a przez tel bezposrednio nie mogłam przesłac na forum bo zdjecia sie nie chciały wgrac :( moze jakiegos virusa sciagnełam :D na bank z naszego forum :D

No wlasnie dlaczego ograniczyc slodkie? Ja mam codziennie ochote na coś slodkiego na moje nieszczęscie ale wmawiam sobie ze po urodzeniu tyle wyrzeczeń spożywczych mnie czeka! Ze teraz moge sobie pozwolić.
Udało mi sie dziś zarejestrować i ubezpieczyć auto wiec jestem spokojniejsza, zastepcze mozemy oddac i wlasnhm jechac do szpitala czy gdziekolwiek....

reklama
Edit ja też mam miękką szyjkę, dlatego od 2 tygodni mam przykaz leżenia. Biorę też luteinę i dużą dawkę asparginu. Brzuch mi się napina jak tylko wstanę, więc staram na serio się oszczędzać. Na szczęście Młody też jest spory, bo w 29 tyg ważył 2100. Moja lekarka twierdzi że od 2500 uznaje się dziecko za donoszone pod kątem wagi. Tak czy inaczej kazała do 36 tygodnia wytrzymać :) Wizytę mam za tydzień i wtedy zobaczę czy leżenie rzeczywiście dobrze na szyjkę wpłynęło.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry