• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

Manka widzisz jest dobrze :) głupia tamta położna wrrr :/
Mój zawsze sprzatal ale nigdy nie mieszkał bez rodziców więc jak byłam w szpitalu to się trochę o niego martwilam ale nie potrzebne :) sprząta gotuje robi zakupy :)
Isia też mu się zapomina i muszę mu o czymś przypomnieć ale tacy są faceci :) zakupy mu w sms-ach wysylam tzn listę :)
Maya jak nie przywioza ci tych ciuchow to powiedz szczerze przecież są twoje i je potrzebujesz a czas się kurczy niestety :)
Paznokci to już od 2 miesięcy nie maluje w sumie to prawie miesiąc w szpitalu byłam może dlatego hehe :p
Po urodzeniu zadbam o siebie :)
Na razie wspomniałam mojemu o walentynkach a on do mnie hmmm a będziesz mogła już wychodzić? A ja no oczywiście a on no to zobaczysz będzie fajnie :)
Ide pranie powiesić i postawić już ostatnie :) i sniadanko zjeść :)

reklama
Uff nadrobiłam.

Cocosh nadal trzymamy kciuki. Odezwij się jak tylko będziesz miała możliwość i daj znać co z mężem :) buziaki dla waszej trojeczki :)

Kustronka, manka super że już po stresie.
Sarna już prawie możemy pisać WITAJ NA WOLNOŚCI!!!
Isia wyślij tą panią do mnie. Do wtorku Ci oddam.
U mnie remont się zaczął. Mąż miał do niedzieli skończyć ale musimy nieco mebli kupić i przeorganizować co nieco a od poniedziałku zamiast do pracy idzie na zwolnienie i dalej robi.
A ja się czuję taka niepotrzebna zupełnie nie jak ja zazwyczaj. Nic nie ogarniam. Młody już po szkole i poszedł Od razu ferie U babci zaczyna. Conajmniej do wtorku będzie u babci. Jutro jedzie na cały dzień do kolegi a ja mamę poprosiłam żeby mi tu pomogła to jakoś ogarnąć.

No to fajnie Manka, że już po i dobre wieści przyniosłas. Ja siedzę i czytam o położeniu ukosnym i poprzecznym i jestem przerażona. Mam nadzieję, że Artur schował się głęboko, dlatego nie wyczula główki. Bo jak pomyślę o przewracaniu dziecka zewnętrznym to mi się juz nie dobrze robi. I milion pytań w głowie. .. a ja muszę czekac do kolejnego czwartku... zgupieje przez ten czas...

Ja tak na szybko dalej nie jesyem ubezpieczona w PZU a dalej mi ściągają składki !!!!! Później wam odpisze co i jak

Mańka kustronka to dobrze ze wszystko okej :* ja we wtorek pójdę i zmusze go ze ma mi JESZCZE RAZ sprawdzić wody!! I nie wyjdę bez dokładnego usg przywiozę się do krzesła :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Sarna moze faktycznie zle wyczula rekami tak jak u mnie :D moze masz duzo wod albo cos, na pewno bedzie dobrze. No i witaj na wolnosci !!! :)

Mloda no to co oni kombinuja tak z tymi Twoimi ubezpieczeniami ? Zarty jakies :P

reklama
A jak mąż cocosh? Coś ktoś wie?
Ja dziś od rana prasuje i przyszedl mi kombinezon. Jest taki cudny. Malenki i w świetnych kolorach. Wogole nie zniszczony za 12 zł.

Załączniki

• 1454066948664.jpg
    1454066948664.jpg
    64,3 KB · Wyświetleń: 75

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry