• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Bar bra a gdzie dorwalas reczniczek bambusowy?bo mi sie jeszcze taki marzy☺tylko wszędzie są same pieluszki bambusowe albo otulaczki a reczniczek wolałabym troszkę grubszy☺

Bar bra ręcznie to by mi się nie chciało prac☺wirowanie na 600 będzie chyba ok ja mam na 400 ale to chyba nie jest wielka roznica☺rożek zależy jaki pralabym normalnie tylko w 30 st☺

Ja wlasnie ostatnio naczytalam sie o bambusie i juz sobie zamowilam u rodziny taki otulaczek bambusowy na cieplejsze dni moze malej bedzie pod tym chlodniej☺ale reczniczek też by się przydał ponoc bambus fajnie wchłania wode,jak możesz to prześlij linka☺

Kustronka.... Najpierw te wody teraz to... A powiedz masz może nadżerkę??? Bo jesli tak to te brunatne plamienie może być z nadzerki....
Manka super ze wszystko ok. Mój w 32 wazyl 2 kg wiec fajna waga :)

Ja sie zdrzemnelam chwile ... Ale Glowa mnie boli i tak jak Isia musze apap wziac... Chyba ciśnienie kijowe jest. Młodszy śpi...

Co do męża to mój tez nie ma problemu z porządkami domowymi. Pomaga mi nie muszę prosić ani poprawiać po nim...

Mnie dzis lozeczko przyszlo dla malego. Jak moj z pracy wroci i skreci to wstawie focie.
U nas sloneczko swieci czuje sie wiosne...ale podobno ma jeszcze na chwilunie wrocic zima .Zobaczymy czy sie sprawdzi .
Mnie od kilku dni brzuszek sie stawia czesciej.Pozatym caly czas jest twardy jak kamień.
We wtorek mam wizyte zobaczymy co tam u Filipka .Licze ze bedzie mial jakies 2500g to bedzie 34 tydzien juz .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry