• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

Ja musze powiedziec mojemu zeby zrobil "to i to " bo sam ciezko ma sie domyślić choc ostatnio za odkurzanie w soboty sam sie bierze .Ja kurze scieram i podlogi codziennie bo jestem alergikiem i juz w tej ciazy mialam jaja z alergia wiec wole ogarnac codziennie .

reklama
Kustronka do mnie jak teściowa ma przyjechać to mam wszystkie choroby świata na raz hahaha

Ja również nie mam nic bambusowefo :D kiedyś kupiłam skarpetki dla siebie[emoji14]

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

A co do ubezpieczenia byłam znowu złożyć wniosek żeby dostać kasę z tego szpitala a babka mówi że nie może mi przyjąć bo ja nie jestem ubezpieczona i tłumaczę babie ze jestem już tutaj 3x i żeby dokładnie sprawdziła poszła do jakieś baby nie było jej z 20minut po czym oświadczyła mi ze kontaktowala się z moją księgową ale nic nie zdzialaja ze muszę rozmawiać ze swoim SZEFEM bo to on mi ściąga kasę z wypłaty... i NIE PRZELEWA na moją polisę ubezpieczeniową :/ wyszłam taka czerwona ze złości! Ale nie mam ochoty iść i się z nim kłócić bo komuś się krzywda może stać :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Mi w 28 tc na usg Grześ miał 1300 i mówili że ok ale to tak jak z brzuchem każda ma inaczej :)
Ostatnie pranie powieszone ew w rękach jeszcze tylko ochraniacz na lozeczko tzn szczebelki i ręcznik bambusowy bo zapomnialam go wrzucić do prania :)
A mam pytanie pierzecie minky?
ja wyprałam i to do łóżeczka i to do wozka w 30stopniach a wirowanie mam 1000 bo nie umiem zmienic :D - nic sie z moim nie stało, jak wyprasuje to bedzie jak ze sklepu :)

Dziś wyprałam sobie jedyne ciążowe spodnie i w gaciach popylam bo jak chciałam założyć getry a poźniej jeansy to sie okazało że ni huhu się nie zmieszcze :p

Ja tam nic bambusowego nie kupuję. Dla mnie niepotrzebnie wydane pieniądze, nowa moda na której sprzedawcy chcą zarobić
Jestem podobnego zdania. poza tym jeśli mała pielucha 30/30 kosztuje ok 25zł to pytam się jakim cudem majtki (jedyne co mi się sprawdza z bambusa) płacę po 4 zł. A materiału jest więcej niż na tej pielusze. Zwykle wyłudzenie na dziecko i tyle.

Ja mam przerwę w dolowaniu się remontem. Musiałam młodego na zajęcia na basen zawieźć. Poszłam przy okazji do meblowego zobaczyć na żywo te 2 komody co sobie wymyśliłam ale okazało się że na żywo nie pasują do obecnych mebli. Mimo że w tym samym salonie kupione. Fakt że kupę lat temu.
Po basenie wezmę jeszcze młodego do BRW może tam coś wpadnie mi w oko. A jak nie to może w necie będę coś na zamówienie szukać.

reklama
Ja juz po wizycie-Maly ulozony glowka w dol, brzuszek opadniety, glowka wstawia sie w kanal. Cisnienie wysokie, ale jeszcze w normie. No i kolejne pol kg w 3 tygodnie:P juz 9.5 lacznie..

Manka super ze z synkiem wszystko dobrze!:) ale fajnie, ze wyslala Cie na usg, przynajmniej mialas mozliwosc podejrzec malego:)

Ja chyba strasznie brutalna jestem dla prania;D bo wszystlko piore na 40 stopni i 1400 wirowania. a rzeczy z wozka, fotelika i lezaczka na 60 stopni. Recznego prania jeszcze nigdy nie zrobilam...

volka, moj maly przeszedl zapalenie oskrzeli w grudniu. Dostalismy antybiotyk i inhalacje z nebbudu bo lekarz stwierdzil, ze ma oskrzela jak stary astmatyk. Antybiotyku trzy dawki-pierwsza dawke Kuba zwymiotowal, wiec na drugi dzien wyladowalismy znowu u lekarza i jakis inny mial dyzur. Po badaniu Malego byl w szoku, ze antybiotyk dostalismy bo nie jest tak zle. A wrecz jest dobrze. I wez badz tu madry...

Ania*Be ja tez bede mordowac za te pączki!! no az sie zaslinilam;D

Wysłane z mojego SM-T520 przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry