Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tez tak mam . Ból z lewej strony taki ,że idę i za krocze się trzymam ;D a jak leżę i mam sie obrocic to czegoś musze się chwytać i poprzeklinac dla ulgi hi hiLudzie oszaleje, tak mnie to spojenie boli że wstać z łóżka nie mogę, do wc zgieta w pół szlam po meblach bo ból przy ruszaniu nogami. Leżę juz w lozku przawie godz i nic lepiej a wrecz przeciwnie. Jutro jak tak dalej będzie to jakis paracetamol wezmę. tylko czy on coś da?
Ja mam taką cienka poduszkę do wózka ,ale nie wiem czy będę używać . A wózek jakby u mnie stał to jakiś bezdomny by powinal natychmiast ;DUuuu fanti lez odpoczywaji już nie sprzataj żadnej piwnicy !!
Moja nowa sąsiadka co ma miesięczne dziecko zostawia wózek u mnie na klatce koło mojego i tak dzisiaj popatrzylam co ona ma w środku... i normalnie MA PODUSZKE ! W wozku
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Szczerze to wątpię Fanti :/ dużo odpoczywaj i leż :/ pewnie Bronek Ci naciska na spojenie tak jak mnie przez cały grudzień :/ teraz jest już o niebo lepiej. Czasami mam tylko lekkie bóle.
Tos mnie pocieszyła.Hej, Fanti widzę, że i Ciebie to spojenie dopadło, łączę się w bólu, mój lekarz stwierdził, że do porodu już lepiej nie będzie, mam się cieszyć jak do końca będę mogła do toalety dojść... Pocieszyciel kurde![]()