• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

Na te szyjke powiedział że to normalne na tym etapie i jest ok. Mowi że wielorodki to mogą już nawet mieć rozwarcie na kilka cm. Mam nadzieję że maly urośnie a to nie jest wcale powiedziane że jak mały to się lepiej rodzi

reklama
U nas dzisiaj pracowity dzień.... prawie cały dzień urządzalismy biuro na dole i znosilismy papiery z góry na dół.... to jest niemożliwe ile tego jest :/ a jeszcze pełno rzeczy nam zostało do przeniesienia bleeeeee
Wieczorem już się ruszać nie umiałam i wzięłam cała rodzinę do szpitala. Myślałam, że będę miała robione ktg ale na szczęście tylko usg mi robiła. Podobno wód jest więcej.... podobno ;) we wtorek znowu ktg...niby hihi
Ja bym bardziej wolała usg bo przynajmniej bym wiedziała co z tymi wodami. A skurczy nie mam bo dostaje luteine dopochwowo.
Na dzisiaj termin porodu się oddalił ale mam się za bardzo nie cieszyć bo różnie może być :/
Jak jednak liczę, że urodze 22 bo wtedy może skończymy remont i wszystko zrobię po swojemu ;)

Mnie mierzy tak jak Violke :)
Chociaż dzisiaj nie mierzyla mi Bartusia bo tylko sprawdzała te wody i tyle... dzisiaj było wyjątkowo szybko bo zawsze jakieś 25 min trwa usg... a chciałam żeby go zmierzyla bo ciekawa byłam czy się nie pomyliła ostatnio z tą wagą 2800...

Agniszonek nie denerwuj się niską wagą dzidzi, ważne by bobo było zdrowe, a w końcu dzieci się rodzą większe i mniejsze. Moja Hania miała 2650 przy urodzeniu, a jest okazem zdrowia.

Ludzie oszaleje, tak mnie to spojenie boli że wstać z łóżka nie mogę, do wc zgieta w pół szlam po meblach bo ból przy ruszaniu nogami. Leżę juz w lozku przawie godz i nic lepiej a wrecz przeciwnie. Jutro jak tak dalej będzie to jakis paracetamol wezmę. tylko czy on coś da?

Szczerze to wątpię Fanti :/ dużo odpoczywaj i leż :/ pewnie Bronek Ci naciska na spojenie tak jak mnie przez cały grudzień :/ teraz jest już o niebo lepiej. Czasami mam tylko lekkie bóle.

Uuuu fanti lez odpoczywaj :) i już nie sprzataj żadnej piwnicy !!

Moja nowa sąsiadka co ma miesięczne dziecko zostawia wózek u mnie na klatce koło mojego i tak dzisiaj popatrzylam co ona ma w środku... i normalnie MA PODUSZKE ! W wozku

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry