• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

qrcze ja nie wiem co z wózkiem zrobie :( na pewno go nie zostawie na klatce - po pierwsze nie ma miejsca - po drugie boje sie ze go wiecej nie zobacze, a auta nie mam, wiec bede chyba po jednym pietrze znosic raz gondole raz stelaz i tak 4pietra w dół :P inaczej tego nie widze - chyba ze Wy macie inny pomysł ?

reklama
My mieszkamy na 5 pietrze.Na dole niby wozki zostawiaja ale takie poniszczone juz .Ja chyba pod schodkami przy piwnicy go przypne lancuchem do rowera:)
Szkoda by bylo gdyby ktos go skubnął.

Kamila najważniejsze, byś się dobrze czuła w sukience, wyjątkowo :) ja miałam w typie księżniczki, bo szczupła jestem i tylko w takich dobrze wyglądałam.

Ja będę trzymać stelaż na dole a gondolę znosić. Do auta nie schowam, ponieważ mąż jeździ.

Zazdroszczę Wam trochę tych remontów. Wymieniłabym chętnie kanapę na porządne łóżko dla nas, ale nie ma szans :-/

Ja dzisiaj na wizytę, a moja córeczka chora. Jak na razie ma temperature, ciekawe co się z tego wykluje.

Też muszę kiedyś zrobić kluski śląskie :) moja mama jest z Katowic i dopiero teraz nauczyła się je robić.

Cześć! My dziś po basenie zmęczeni jak nie wiem. Mój kochany właśnie robi ziemniaczki pieczone do kurczaka... Mniam!

Zaraz wstawiam drugie pranie maleństwa i zostanie prasowanie ehhh :( jak ja nie luuubie prasować hihi

Jutro wizyta u lekarza, muszę wypytać się o to łożysko, bo wyczytałam, że to powód do wcześniejszego rozwiązania ciąży... Do tego dostanę jeszcze skierowanie na wizytę do ordynatora kwalifikującą na której mają zdecydować czy będzie cc czy sn... Wizyta ma być w 34 tc i chyba będą na niej mierzyć gubość blizny po poprzednim cc.

Ja w połowie prasowania jestem do 18 chce skończyć żeby na spokojnie zjeść obiad z moim :)
Zupka gotowa kotlety są ziemniaczki też więc tylko grzac i smażyć a potem jeść :)

hej
u mnie brak czasu na cokolwiek... w końcu zaczął sie nowy miesiac i musze przed porodem zaliczyc z młodym wszystkich specjalistów żeby po porodzie chociaż 2 tyg był spokój od jeżdżenia po lekarzach....
Także bede czytac kiedy znajde czas i skrobne cosik...

Pozdrawiam serdecznie kobietki.

reklama
hej
u mnie brak czasu na cokolwiek... w końcu zaczął sie nowy miesiac i musze przed porodem zaliczyc z młodym wszystkich specjalistów żeby po porodzie chociaż 2 tyg był spokój od jeżdżenia po lekarzach....
Także bede czytac kiedy znajde czas i skrobne cosik...

Pozdrawiam serdecznie kobietki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry