• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

KubusiowaMama to są właśnie plusy mieszkania w domu... dużo miejsca na wszystko ale przychodzi taki moment jak u nas i mam dosyć wszystkiego i wszystko leci do kosza!!!
Serduszko, trzymam kciuki za wizyty u lekarzy!
Barbra nie mów mi, że Ty już jesteś całkiem gotowa na przyjście Grzesia ;)

reklama
Pranie jeszcze mi zostało kocyka rozmów i ręcznika kąpielowego dokupić herbatki i spakowac się i tak jestem gotowa ;) bo prasowanie właśnie skonczylam :)

Isia ja nigdy nie zbieram niepotrzebnych rzeczy, od razu wyrzucam. Dla mnie wszystko musi miec swoje miejsce:) I niby dom duzy, ale zeby pomiescic kojec i przewijak w salonie na dole to musze sie pozbyc stolu na jakis czas:/ na razie wszystko lezy w goscinnym, jeszcze w kartonach, wiec nie zajmuje miejsca:)

Wysłane z mojego SM-T520 przy użyciu Tapatalka

Mój m złapał dzisiaj wenę do przemeblowania salonu :szok: jestem w szoku, bo ja nie potrafię go nigdy namówić na zmiany, a dzisiaj ot tak go wzięło.
Mi został do ogarnięcia pokój Emki, niby pierdoły zostały, a tak mi się nie chce. No i odkurzyć...

młoda- oo, fajnie, że dał się namówić :tak:
Bar- mnie się dzisiaj mama, czy mam torbę spakowaną. Stoi od tygodnia, ale jeszcze muszę parę rzeczy dokupić i upchnąć do niej.

barbra nie dość że nas tu wszystkie tuczysz to jeszcze zawstydzasz :P ja dzis wstawiam ostatnie pranie, co oznacza olbrzymią górę prasowania od jutra :D
ja dzis wyprosiłam nalesniki, a jutro z tych nalesników bedą zrobione tortilki z kurczaczkiem :)

Bylismy dzis z Paulinka u dentysty.Trzy zabki usunięte .
Alez byla dzielna

Załączniki

• 1454353531642.jpg
    1454353531642.jpg
    57,3 KB · Wyświetleń: 70
Isia nerwy mnie noszą już. M poszedł do lekarza na 11,30 a wrócił o 15, myślałam że zaraz zabierze sie za tapety a tu 20 a on dopiero 2 pasek ma do smarowania klejem.
Młody chciał do domu, przywiózłam go a on jak 2-latek będzie machal pędzlem gdziekolwiek a jak nie można to Foch i zawieź mnie do babci.
I gra na sumieniu że dla niego tu miejsca nie ma, że nam przeszkadza itd.
Więcej zrobiłam jak sama w domu byłam niż z nimi. M ma masę czasu on może i do północy albo i dłużej robić. A moje siły zaczynają się kończyć na dziś.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry