• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

Dzień dobry :) M przyjechał o 21 godz a o 22 już spalismy smacznie ☺ budziłam się kilka razy na siku ale ani razu nie wzięłam tel do ręki i obudziłam się o 6 wyspana oł jeeeeeeee

Fanti chciałam zobaczyć czy zauważysz brak mnie
Barbra my dzisiaj też będziemy mieli takie frytki na obiad... mam smaka ;)
MlodaMama mnie by się nie chciało jechać do Donalda... podziwiam ❤
Sarna kciuki za dobrą pozycję Małego :)
Manka, a Ty dalej sue nie przestawilas ze spaniem? Kobieto staraj się przestawić bo jak będzie Aleks to będzie Ci ciężko...
Asienka no to remont do przodu idzie :)
LilithGoth gdzie jesteś? Widziałam na lutowkach, że paczka z Anglii przyszła a u nas to się nie chwalisz ;)
Lewusek, a Ty co taka milcząca od wczoraj?
Cocosh ucałuj Michała od nas!!!! Jakbyś potrzebowała pomocy to wiesz... z Katowic do Krakowa nie jest daleko a tym bardziej najdroższą autostradą świata ;) w razie czego przybędę!
Serduszko, kobieto ile Ty masz w sobie siły.... te Twoje pokłady energii ❤ Trzymam kciuki za nogi razem, mam nadzieję że już się lepiej czujesz!!!

reklama
Kuzynka przyjechała o godz 17... miała być z samego rana :/ wkurzylam się i powiedziałam jej co myślę...
Wczoraj zrobiła mi tylko spizarke gdzie trzymamy buty i to na takiej zasadzie, że przejrzałysmy to do wyrzucenia a dzisiaj ma tam układać i myć półki i podłogę. Siedziałam tam z na chyba godzinę, zimno było jak diabli bo nie mamy tam ogrzewania i już zaczyna mi się katar.... ehhhhhh wiedziałam, że tak będzie :/ dzisiaj kuzynka podobno.... ma być o 9 i ma mi zrobić dwie spizarki, kuchnie i może piwnice. Jutro dwie łazienki...
M jest pod prysznicem, zaswiecil sobie już światło w pokoju zabaw- normalnie zdziwie się jak pójdzie od razu malować hihi
Mnie znowu brzuch zaczyna boleć jak na okres. Niby nie bardzo ale trochę.
Wizyta jutro przed 8 rano, tzn samo usg w szpitalu bo chce być pewna co do tych wód plodowych... najgorsze jest to, że moja lekarka wyjeżdża w następną sobotę na narty :/ i wraca 22 lutego do pracy ehhhhh ciekawe co powie mi jutro: czy czekamy do 22 czy tniemy się w poniedziałek 8 lutego... W każdym razie przed jej pójściem na urlop znowu poproszę o usg... najlepiej w czwartek, żeby w razie czego w pt mnie pokroila ;)

No jakoś tak się trafiło wstalam żeby mojemu wspomnieć o kluczach z auta bo chce po paczki pojechać bo mam kawałek a nie chce przesadzac ale oczywiście na początek usłyszała że nie potrzebne będę wychodzić on może mi kupic- no tak może ale muszę poczekać na te paczki do 18 lub 19 o ile wtedy cokolwiek jeszcze gdzieś dostanie wrrrr :(
Mała sprzeczka :( ja muszę już trochę się ruszać bo mój kręgosłup nie daje rady powoli 2 miechy leżenia siły urodzić nie będę miała potem

Dziewczyny noc jest od spania a wy piszecie. Ja zasypiam po 22 jak kamień, budzę się po północy jak mąż wtaca z pracy i ide dalej spać

reklama
M jedzie z Zuzka do przedszkola i ma kupić paczki ale tylko dla siebie. Moim zdaniem teraz i tak będą z nocy albo z dnia wczorajszego...
Ja chcę wieczorem jechać do Katowic do paczkarni bo tam pieką ciągle gorące :) nawet kolejka mi nie będzie przeszkadzać bo mam zamiar skorzystać z mojego brzuszka hihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry