Czesc dziewczyny!

kazda ma kopniaka! Za Mc, frytki i paczki po nocach!!! Jak Asienka pisalas czy przylaczam sie do napadu na biedre to juz bylam tak wkurzona, ze ja nic dobrego nie mam, ze kazalam sie najdrozszemu ubierac i o 2 w nocy bylismy w MAKRO. Paczki nie byly zniewalajace ale za to kupilismy mi caly karton grzeskow mega o smaku toffi [emoji16] do tego skorzystalismh i kupilismy zgrzewke mleka, wody itd...

zaraz sniadanie i wysylam Bartosza do cukiernii [emoji16] ciekawe czy beda gdzies paczki ale bez nadzienia...
Isia pochwal sie o jakiej kolysce marzylas!

mam nadzieje, ze maz w dobrym humorze wstal
Serduszko! Dzielna jestes!!! Dacie rade

ale lenia nie przejme bo ide konczyc porzadki w domu. Isia z Cocosh zdj sie domagaja to musze spiac dupencje.
Tak wlasnie zdalam sobie sprawe, ze Ty Volka tez ostra jazde bedziesz miala! Blizniaki i maluszek... Dobrze, ze chlopcy we dwoje potrafia sie soba zajac. Jaaaa podziwiam za odwage. Tak jak i Serduszko [emoji16]
Ja wczoraj wieczorem dostalam jakas duza dawke hormonow i mi od j ebalo... Nazwalam najdrozszego, ktory pisal z predkoscia swiatla z jakas kolezanka e-ku r wą... Zaczela sie klotnia... I nagle zamiast zlosci u mnie pojawil sie smutek i zal, ze jestem gruba, brzydka i zapewne szuka sobie innej... 2 godz ryczalam... Po prysznicu dopiero mi przeszlo.