CieńWielkiejGóry
Fanka BB :)
Ah no i zjadlam 2 paczki juz,jeden z lukrem ,jeden z czekolada 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Potem castorama i młody sobie wybrał kolor farby Do swojego pokoju. Oczywiście my już dawno kolor wybraliśmy Ale Tak go ukręciłam że wybrał odpowiedni.

Jakiś pracoholik...

Wiadomo, że ma swoje życie i nie może wszystkiego pod Ciebie podporządkowywać. Ja z dalszej rodziny nawet nie mam kogo poprosić o jakąkolwiek pomoc, a Ty masz takową i nie doceniasz.... No chyba, że macie jakąś umowę na pracę w określonych godzinach i ustaloną stawkę, ale o tym nie wspominasz więc domniemam, że ona z czystej dobroci Ci pomaga.
??? Macie makro całodobowe?? Rozwalacie mnie. Wszystkie takie ociężałe, zniechęcone, piszą że ledwo z kanapy wstają... A jak przyjdzie co do czego to zamiast spać i odpoczywać to w środku nocy szopingi uskuteczniają, albo ziemniaki obierają 
To straszne, bo jak wybija ta data to ja wyrodna matka zamiast z rozrzewnieniem wspominać ten wspaniały dzień narodzin, to wspominam głównie traumę porodu 
Bursztynek zakupy o 2 w nocy??? Macie makro całodobowe?? Rozwalacie mnie. Wszystkie takie ociężałe, zniechęcone, piszą że ledwo z kanapy wstają... A jak przyjdzie co do czego to zamiast spać i odpoczywać to w środku nocy szopingi uskuteczniają, albo ziemniaki obierają
![]()