• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

Bar bra matki święta ale mnie zestesowalas hahahaha wchodze na facebooka!! Patrze a ty masz zdjecie z noworodkiem! I mysle mysle nie no chyba nie urodzila w nocy bo rano nic nie pisała na forum hahaha

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Żeby za wami nadążyć to musialabym caly czas siedziec na forum :)
Wiecie co zrobilam. ...polalam przez przypadek ręce kretem. Przy okazji caly dywan w laziece zalałam. To ten kret w plynie. Nawet nie wiedzialam że taki mam. Myslalam ze to ten w granulkach. I juz mylam ręce 10razy a śmierdzą jak nie wiem.....a dywan się pierze. Ciekawe czy da sie go uratować. Oczywiscie oliernicz od mojego dostalam straszny

Maya, Arusiowa najlepszego dla dzieciaków no i dla Was Dziewczyny bo to też w końcu Wasze święto <3
MlodaMama to teraz jesteś już szczęśliwa że masz swój śmietnik? ;)
Maya udanej wycieczki!
Arusiowa co do kuzynki to pewnie, że jej zapłacę. Dostała już ode mnie 4 torebki kazar w których już nie chodzę, trzy torebki z ccc, dwa dywany- miały po 2 lata :) i naprawdę są super, jakiś toster, ekspres do kawy... a to jeszcze nie koniec bo pozbywam się z domu wszystkich zbędnych rzeczy ; (
Co do kasy to pewnie damy jej 200 zł...
Pewnie myślicie, że to mało ale jak była w zeszłym roku na odwyku to jeździłam do niej codziennie oprócz weekendów że świeżym pieczywem i obiadami plus wszystkimi potrzebnymi rzeczami do pobytu w ośrodku... a leżała tam 2 miesiące :/
Rozumiem, że ona ma swój dom a właściwie tego chłopa z którym jest i tam ma 6 osób do nakarmienia ale to są już dorosłe osoby....
Mnie tylko chodzi o punktualność... O nic więcej. Zresztą ja jej mówiłam, że jeżeli nie chce to niech mi powie bo i tak muszę kogoś wziąć do sprzątania. Zresztą już miałam umówiona jedna kobietę do sprzątania ale ją odmówiłam bo wolę dać zarobić kasę kuzynce niż obcej babce...

Witam sie z 'rana' :D
Kurcze od wczoraj tylko o paczkach mysle a tu dzis ani jednego nie mam, musze wyslac mojego zeby kupil :P

Wszystkiego Najlepszego dla solenizantow :*

Bursztynek jakie ta tam widze sliczne rzeczy w tym 'armagedonie' i ile ciuszkow !!! :) Koniecznie wrzucaj fotki pokoiku :) Mi jak przyjda kocyki i jak juz wszystko ustawie tak jak ma byc to tez wkleje fote

Isia no dalej sie nie przestawilam .. i nie wiem kiedy to nastapi. Przedwczorsj probowalam isc spac wczesniej, poszlam do lozka okolo 11 i nic.. takie puste lozko mi sie wydawalo i zasnelam dopiero jak moj przyszedl :D

A wczoraj pierwszy raz mialam problem z zasnieciem bo jak tylko sie polozylam to nie moglam oddychac :( tak jakbym kamien miala na klatce piersiowej polozony. Dopiero zrobilam sobie z poduszki pozycje pollezaca i usnelam

Manka a spróbuj wstać wcześnie ok 8 rano i nie kładz się do wieczora... wieczorem powinnaś paść ze zmęczenia bo jak nauczycie Aleksa tak funkcjonować jak Wy to będziecie mieli prędzej czy później problem :/

No nie, na pewno nie bedziemy go uczyc zyc w tak dziwnych porach :D
Ja licze, ze mojemu zmienia ta zmiane a jak nie to trudno, sama bede funkcjonowala w trybie dziennym :P

reklama
Też o tym słyszałam... ciotka mi mówiła żebym się przestawila na spanie do 8 bo jak będę dalej chodziła spać o 2.3 to będę później płakać płakać nocy :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry