Maya, Arusiowa najlepszego dla dzieciaków no i dla Was Dziewczyny bo to też w końcu Wasze święto <3
MlodaMama to teraz jesteś już szczęśliwa że masz swój śmietnik?

Maya udanej wycieczki!
Arusiowa co do kuzynki to pewnie, że jej zapłacę. Dostała już ode mnie 4 torebki kazar w których już nie chodzę, trzy torebki z ccc, dwa dywany- miały po 2 lata

i naprawdę są super, jakiś toster, ekspres do kawy... a to jeszcze nie koniec bo pozbywam się z domu wszystkich zbędnych rzeczy ; (
Co do kasy to pewnie damy jej 200 zł...
Pewnie myślicie, że to mało ale jak była w zeszłym roku na odwyku to jeździłam do niej codziennie oprócz weekendów że świeżym pieczywem i obiadami plus wszystkimi potrzebnymi rzeczami do pobytu w ośrodku... a leżała tam 2 miesiące :/
Rozumiem, że ona ma swój dom a właściwie tego chłopa z którym jest i tam ma 6 osób do nakarmienia ale to są już dorosłe osoby....
Mnie tylko chodzi o punktualność... O nic więcej. Zresztą ja jej mówiłam, że jeżeli nie chce to niech mi powie bo i tak muszę kogoś wziąć do sprzątania. Zresztą już miałam umówiona jedna kobietę do sprzątania ale ją odmówiłam bo wolę dać zarobić kasę kuzynce niż obcej babce...