• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Serduszko super wieści !!
Maya pamiętam że wspominałaś że w weekend synek ma imprezę urodzinową, ale nie skapowałam się, że faktyczny termin urodzin macie identyczny jak my :laugh2:Najlepszego dla Twojego 5-latka!!
Isia czyli taka to transakcja wiązana barterowa :cool2:Myślałam, że ona tak bezinteresownie i za nic.

Spieprzyłam tartę :-pMiała być zalana tężejącą galaretką, zagapiłam się i galaretka za bardzo się ścięła, więc na tarcie wylądowała w formie gluta :baffled: Mam nadzieję, że chociaż w smaku się nada, bo zbyt apetycznie nie wygląda :-p

Maya wszystkiego najlepszego i duży buziak dla synka:)

Fanti Twoj mąż to ma pomysły
Ale że co bo nie kapuję??

U nas młodego pokój już się robi tzn wszystko wprowadzone tylko szafa łóżko i biurko zostało. Ale po moim porządku w naszym pokoju już śladu nie ma. Mąż smaruje tapety jakimś płynem żeby odeszły.
A ja idę sprzątać dalej :/ większość zabawek pójdzie W boksach na strych do mamy i poczekają na Bronka. Muszę to posegregowac.

Maya najlepszego dla Synka :)
Serduszko, dobrze, że to jeszcze nie TO :P
Obżartuchy Was nie na okres brzuchy bolą tylko pewnie w jelitach krąży ta nocna rozpusta!!! :D
Manka i wszystkie, które może jeszcze nie wiedzą - NIE MOŻEMY SPAĆ NA PLECACH tylko na bokach. Ciężarna macica uciska duże naczynia krwionośne i odcina dopływ krwi do nas i do dziecka. Dlatego robi się słabo.

Arusiowa, Maya sto lat dla chłopców :)
Serduszko dobre wieści po wizycie.
Ja też dzisiaj się wizytowałam. Szyjka bez zmian, mam dalej leżeć i jeszcze dwa tygodnie brać luteinę. Nie było dziś mierzenia wagi, tylko na chwilę zajrzała lekarka do Małego, dalej głową na dół. Za 3 tygodnie kolejna wizyta i wtedy ma pobrać wymazy, a w międzyczasie badania na toxo mam jeszcze zrobić.
Właśnie kurier przywiózł mi materacyk, prześcieradełka, rogala do karmienia i kocyk :)

No wlasnie Asienka. Na lewym boku sie lezy i spi a pamietam jak lekarz konował ze szpitala kazal mi lezec na wznak zebym nie miala skurczy a ja wtedy mialam wieksze! Toz to debil byl za przeproszeniem :p. Serduszko,Juana super!ze na wizytach ok.

A ja właśnie byłam w nalesnikarni po gołąbki na obiad dla mnie i Zuzki... wzięłam 5 sztuk a po cichu liczę na to, że Zuzka zje tylko jednego a reszta będzie dla mnie na dwa dni ;)
Uwielbiam te gołąbki a niestety robią je tylko raz w tygodniu i to ograniczoną ilość :/

reklama
Asienka ja nigdy nie spalam na plecach :D a co dopiero w ciazy :p ZAWSZE spie na boku, zaczynam na lewym a i tak finalnie laduje na prawym, wygodniej mi :p a wczoraj nie moglam oddychac lezac na boku wlasnie.. dopiero jak sobie w pol usiadlam / lezalam tez na boku to dopiero zasnelam :)
A czulam ze maly strasznie sie rozpycha, kopie w zebra no i po prostu za bardzo mi tam wszystko uciska, bo jak ma chwile 'spoczynku' to ja tez mam sie okej :D a tak to jak parowoz sapie..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry