• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Ale jestem zmęczona! męczę się rozmową nawet, tak ciężko mi się oddycha :( W nocy zasnąć nie mogłam, bo jak się śpi do 12, to ciężko zasnąć o 22, a tak wczoraj położył się mój M. Także poczytałam Was troszkę w nocy. Kto to widział, żeby w nocy obżerać się frytkami :P
Zarwana nocka, ale co tam, odespałam jak M poszedł do pracy. Od 8-12 znowu zapadłam w sen. Potem wstałam, zjadłam 2 pączki i teraz mi za słodko :/
Robię podchody do spakowania torby :P wszystko póki co upycham do szafki.

Wszystkiego najlepszego dla Waszych Skarbów :)

Cień wracaj do zdrowia!

Serduszko, cieszę się że to jeszcze nie czas na Ciebie, powiem szczerze, ze zaczęłam się martwić po tym co napisałaś o tym czopie i bólu pleców.

A co do spania, to zasypiam na boku, towarzyszy temu sapanie, potem zmieniam w nocy na 2-gi bok, a budzę się na plecach i o dziwo mogę oddychać.

Ja na prawym boku nie mogę spać że względu na nerkę na lewym nie mogę zasnąć bo małemu nie odpowiada i ostro wtedy kopie więc tylko plecy wchodzą w grę i wtedy jest ok :)
Mi się przyjęło trochę hehe :p
Super że wizyty udane :)
Ja mam paczki a jeszcze ani jednego nie zjadlam hehe :)
Hmmm nie pamiętam już co chciałam komu odpisac wrrr :/

Wczoraj porzuciłam już wszelkie nadzieje, co do porodu z moim M. Myślałam,że może mu się odmieni, ze dojrzeje do tego, ale jednak nie. Nie znosi widoku krwi i koniec. Samo słowo sala porodowa sprawia,że robi się zielony, więc nie będę go naciskać i zabiorę siostrę, która z ogromną przyjemnością pójdzie ze mną. Zapewne cały czas się modli, by mój M nie zmienił zdania w ostatniej chwili ;) także przyjdzie mi te chwile dzielić z siostrą.

O marcowa szkoda, ze maz nie będzie z Tobą dobrze chociaz ze bedziesz miec siostrę. Starsza czy młodsza ma już dzieci?
Fanti chodzilo mi o prezent w formie arbuza, ale to i tak mile choc ja osobiście wolalbym kwiaty tylko chyba nie w kazdym szpitalu można.
Ja juz po wizycie. Arczi okazalo się jest tak głęboko ze nie mogl nikt wyczuć, ale scan potwierdził, że wszystko ok. Kamień z serca.
Maya najlepszego dla synka!!!
U mni tez dzisiaj gołąbki i rosół a paczki będę robić jak córka wróci ze szkoły.

Asienka ja chętnie wezmę paręnaście sztuk jakby co za dużo wyszło[emoji14]ja tak robiłam jak z tatą mieszkałam bo tam miałam termomix i tylko wcieplywalam różne składniki i samo się robiło poznie tylko rozwałkować i spoko :D a ja nie mam tyle siły do zagniatania tu mi się rozlewa tu na podłogę maka się rozsypie :D

Ja dzisiaj nie zjadłam jeszcze ani jednego pączka... miałam faworki robić ale uznałam ze jednak mi się nie chce i nie robię :D
Zaraz jedziemy go teściowej i babki mojego tam się nazre[emoji14]na pasożyta[emoji14]

Marcowa nic się nie przejmuj kochana bo u mnie się zapowiada ze jak mała będzie chciała wyjść wcześniej a mój będzie w robocie to pojadę karetka sama :D bo niestety nie może sobie od tak wrócić do domu więc zanim się ogarnie itp trochę czasu minie ew. Mogą się nie zgodzić na puszczenie go wczesniej jak nie będzie ludzi :D

Mój T oglądał ostatnio body (z własnymi napisami ) nic się mi przyznał a z racji tego ze ja z laptopa nie korzystam to miało zapisanaa stronkę Na pasku i tak przez przypadek mi się weszło :D a zastanawiałam się po co on się ta wypytuje ile cm ma dziecko jako się urodzi i jakie ubranka mam dla małej do szpitala[emoji14]a i pytał czy od razu się ubiera dziecko czy będzie gole albo w pieluszce :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

A u nas kuchnia jest jedynym w miarę czystym pomieszczeniem w domu :) i niech tak zostanie!
Dlatego zero gotowania w naszym domu... powiem Wam jedno: mam w domu taki syf, że masakra jakaś!!!!!!! W każdym z 7 pokoi jest coś z innego pokoju albo jest pusty bo przygotowany do remontu... aaaaaa no i dwie spizarki są w miarę czyste i łazienka na dole. U góry jest kuuuuuuuuupa prania :/ A Ja Nie Mam na nic siły.
M jedzie z Zuzka na basen a ja mam zrobić frytki z ziemniaków jak ich nie będzie.... czy ja już kiedyś pisałam, że nie cierpię siedzieć w kuchni i gotować??? Jakbym mieszkała sama to w kuchni jedynie bym robiła herbatę :)

Co do golabkow to M ich nie cierpi i dlatego kupujemy gotowe dla mnie i Zuzki.
A co do ilości Fanti to już więcej nie mieli :/ dzwoniłam rano i zamówiłam 4 ale jak przyszłam to wyprosillam o jeszcze jeden :) hihi
No ale może Zuzka będzie wolała wieczorem frytki zamiast gołąbka ;) hihi

Witam sie z rana.
Dziewczyny jakie Wy macie tematy w nocy ;) jedzenie :) Ja kurcze staram sie ograniczac bo waga skacze :/

Ja sie jednak na dzis zapisalam do lekarza ,dusi mnie jak diabli,az mnie w plecach łupało wczoraj,raz wstalam to tak mnie siekło ze musialam usiasc :(
Na 11.50 ide .A jeszcze dzis zebranie w przedszkolu ale to meza posle bo nie mam sily...Jeszcze tetno szaleje,az sie boje wizyty za tydzien u kardiologa...

Serduszko badz dzielna,wszystko bedzie dobrze,bylebys wytrzymala te pare dni jeszcze,,,

A ja mam ostatnio takie dziwne mysli.Czy sobie poradze z malutka ,z obowiazkami w domu.Ze jednak to jest wywrot kolejny w zyciu.Mam mieszane uczucia...

Cień, u mnie waga nie skacze. Ruchem jednostajnie prostoliniowym (przyspieszonym od 3 trymestru) rosnie w górę!

MlodaMama i co luby zamówił dla Małej? Bodziak z napusem: nie podrywaj mnie bo mój tata jest policjantem ;) Fajnie, że wykazuje inicjatywę i chce sam od siebie coś kupić małej ;)

M maluje po raz 4 już sufit w pokoju zabaw... na szczęście znalazł jakąś normalną farbę która malowalismy sufit w kuchni i mam nadzieję, że pokryje to wszystko co innym farbom sue nie udało ;)
Do Rybnika jednak dzisiaj nie jedziemy, może jutro... także wieczorem muszę popracować nad M i kołyska... a jeszcze muszę, tzn chce kupić karuzele i to z chicco 3w1...

reklama
Isia jak tak podpytalam delikatnie to powiedział ze jestem szpiegiem i powinnam Pracowac jako detektyw i ze ,tak tylko ogladal'

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry