reklama

Marcowe mamy 2016

Ha Mloda a ja też dzisiaj frytki robiłam:-) :) z okazji deficytu zupy, wiec smaka mi nie zrobiło

Ja musiałam chwile się zdrzemnąć bo dzisiaj tylko 4 h spałam. Maż zaraz przyjedzie musi w piecu zapalić bo już nie dałam rady. A szwagierka dzisiaj Kasjana zabrała na urodziny do kuzynki na jakiś plac zabaw wiec mam chatę wolną

reklama
Ja ucze siostre matmy przez skypa :P Przynajmniej jakies zabicie czasu jest.
A na weekend nie mamy samochodu bo przeglad sie zbliza i trzeba bylo do mechanika oddac a on powiedzial ze najszybciej na poniedzialek zrobi :P takze bedzie spacerkiem po zakupy :D

Serduszko nic sie nie przejmuj, mamy w sobie 'obcy' organizm do tego dosyc juz spory :D wiec uwazam, ze to nic czym mialabys sie zamartwiac o ile bylo jednorazowe ;)

Ja już po szybkiej wizycie gości teraz zabieram się za żurek :)
Clodi lekarz totalna dupa zero taktu wrrrr :)
Młoda dziś mi to smaka nie zrobiło bo mam pierogi z kap i grzybami żurek i zapiekanka jeszcze hehe :)
Fanti fajnie że się stesknil teraz jak będziesz czuła że za mało się tuli do ciebie itp to go wyslij do babci znowu i jak wróci to będzie duuuuzo miłości :)

A ja wcinam lody miętowe. Uwielbiam je. Ale musze po kryjemu bo Mąż wyzywa ze zimą lody jem hehe.

Moze polecicie jakieś komedie na wieczorne dni

Nailie wszystkie tesciowe robia golabki na jutro hehe. Serduszko na skurcz to nie wyglada. Macica jest juz bardzo wysoko i caly brzuch sie stawia przy skurczach. Fanti fajnue!ze syn w domu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry