reklama

Marcowe mamy 2016

Ja sobie ostatnio wzięłam wniosek na roczny jak byłam w robocie :)
No trochę poszaleje i coś kupie sobie i Grzesiowi :) jak zostanie to może i mąż się zalapiemy hehe :)

reklama
Mi na fb zniknęła opcja wysyłania komentarzy tzn enter jak sciskam to schodzi na następną linijkę a zawsze enter wysyłał :( i nie mogę nic napisać mogę tylko poślubić :(

Serduszko mnie taki łapie jak gwałtownie wstanę to takie klucie, ciągnięcie ale bardziej po bokach to te wiązadla. . A to też może być od ciężaru dziecka jakiś ucisk przy gwałtownym wstawaniu, dobrze ,że się nie powtórzyło ,wstawaj powoli ;)

Fanti zazdroszczę zblizajacego końca remontu ,u mnie stoi w miejscu ,mąż dopiero zacznie kontynuować po 15 lutym ;/ teraz nawet nie mam firanki w kuchni ;D póki co wzięłam się intensywnie za pranie i układanie ciuszków ,chociaż tyle mogę z przygotowań ;/

Hej.daawno mnie nie bylo,ale.siedze w domu,komp zepsuty a na telefonie ledwo zipie,
Mialyscie robione badanie na gbs?na paciorkowca? Ja robilam i niestety dodatni:( juz sie boje:(

Ona nie bój się, po to się robi te badania żeby wykryć ... teraz dostaniesz antybiotyk i z maluszkiem będzie dobrze - zobaczysz :) tak mowila polozna a ona sie zna :) chyba ze ja cos przekrecilam ...

No niby maja.podac antybiotyk wlasnie ale sie naczytalam,ze jak odejda wody to juz sie moze zarazic dziecko,a jak.mi.odejda w domu to.chwila zanim szpital...

reklama
Ona spokojnie dostaniesz antybiotyk i dziecko się nie zarazi. Ja w pierwszej ciąży nie miałam tego badania i w szpitalu podali mi profilaktycznie przy porodzie zastrzyk z antybiotykiem ,pytałam po co ,że nie mam stwierdzonego tego paciorkowca, to mówili ,że właśnie dlatego ,że
nie miałam tego badania muszą podać lek wrazie jakbym go miała , co najlepsze teraz tez nie zalecała moja lekarka tego ,chyba do niej zadzwonię przed wizytą czy mam to zrobić

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry