reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Ona ja słyszałam że antybiotyk muszą podać max 4 godziny przed porodem, jesteś pierworodka to być może dłużej poród będzie trwał ;) także nic się nie bój, że wszystkim zdążą. Ja jeszcze nie miałam nic pobieranego, może 16 na kolejnej wizycie.

Izik przeraza mnie pora wstawania z drzemki Twojej cory ;) ja od 19 walczylam z moja do 22 żeby usnela, a żadnej drzemki nie miała :baffled:

Zrobiłam szarlotke na jutro, ale chyba zaraz spróbuję czy dobra :D

Volka może Ci jeszcze zleci bo to się robi chyba między 35 a 38 jakoś tak mi tego 15 zrobi i na szybko jak coś bo 18 odbezpieczamy korek i on się boi że już coś się uruchomi więc u mnie to musi być szybki szpil :)

U mnie pobierali jak bylam w 11 tyg na podtrzymaniu a teraz lekarka stwierdzila ze tu wszystkim kobietom pobieraja jak do porodu przychodzą... Ale u mnie ujemny wyszedł
Ona Internet to zmora w takich momentach... Lepiej zapytać kogoś doświadczonego bo nie raz tak straszą na tych wpisach na necie ze potem właśnie niepotrzebny stres jest i nerwy...

Ja już miałam pobierany gbs, ale jeszcze nie odebrałam wyniku. Zawsze wyniki badań przed wizytą odbieram, ale tym razem w poniedziałek pojadę, bo wizyta dopiero 18.02, a co jeśli nie dotrwam.

Pytalam sie lekarki czy będziemy powtarzać to mi powiedziała ze jak przyjmują do porodu to kazdej pobieraja... Ale wtedy juz może nie być na to czasu... W środę jak u niej będę pogadam jeszcze raz na temat gbs-u...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry