reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Serduszko a w ktorym tyg jestes? Ja mam skonczone 35 tyg i od przyszlego tyg tez wizyty co tydzien. No ale moje wizyty troche sie roznia od waszych.. ;) bo nie ma usg.

Na paciorkowca tez zadnych badan miec nie bede.. strasznie stresujace to sie zrobilo po tym co piszecie. O antybiotykach itp. Jakos w pierwszej ciazy o tym nie myslalam;)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Barbra ja za miesiąc się spakuję. Dużo bagażu wyszło?

Kubusiowa mama co sądzą tamci lekarze o tym paciorkowcu?

Pora ruszyć się z łóżka i iść do sklepu a tak mi się nie chce.

Coraz bardziej boli mnie lewe biodro, zwłaszcza jak chodzę i siedzę. Po całym dniu chodzić nie mogę. Wiecie co to może być? Już meczę się ponad miesiąc i ciągle gorzej.

Nailie- co poradzić, może latem się to zmieni. Teraz jakoś mi to lotto. I tak przepadłam z nią, bo mnie spanie złapało :)
Wizyty mam co 3 tyg. we wtorek, potem pewno jak będzie wynik gbs i jak wszystko będzie ok to czekać. Ktg nie każe robić.
Chyba wstanę i do sklepu pójdę, taką mam ochotę na cole, że skusze się na mała puszkę. A na obiad zrobię dzisiaj frytki. :D ostatnio smaka tylko robicie.

reklama
Elisse kiedyś kupiłam w biedronce taka torbę na ramię z dady i tam spakowałam Grzesia a moja jest średniej wielkości :) ale nie do końca jeszcze spakowana a dużo brakuje jak coś to przeniosę się do większej no problem :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry