reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Nie lubię jak mój ma nocki i spóźnia się chociaż 5min :/ bo on ma manie usypiania za kierownicą tzn. Zamykają mu się oczy zawsze po tej zmianie... a ja chodzę i myślę czy przyrobil trochę dłużej czy coś się stalo

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Ehhh ja miałam i zawsze mam opory przed wstaniem :D ciężki orzech... a jak miałam na rano do pracy to już wogole :/

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Zlała mnie poprostu he he

Załączniki

• 1454909350664.jpg
    1454909350664.jpg
    49,4 KB · Wyświetleń: 65
A ja k dziwo mam mniej skurczy teraz niż w grudniu jak do szpitala trafilam. Teraz to sie czuje bardzo dobrze. Tylko jem caly czas :)
Tak piszecie o tych porodach. ..co ma byc to będzie. Nam polozna mowila żeby się na nic nie na stawiać bo można sie potem tylko zestresowac że coś poszlo nie po naszej myśli. Przyjąć parę wariantów i zaufać swojemu ciału. Zastanawiam się czy sobie afirmacji nie nagrać na tel

reklama
Dzień dobry :) a ja czekam aż Zuzka sama się obudzi. Wczoraj tak kombinowała z zaśnięciem, że masakra jakaś :/ aż musiałam jej stanowczo powiedzieć, że ma iść spać :(
Mnie brzuch boli, tzn macica mi się stawia co jakiś czas :/ powiem Wam, że naprawdę mam dosyć ale z drugiej strony nie jestem gotowa na rodzenie jeszcze teraz ;) dobrze, że tych wód przybyło bo już dzisiaj byłabym mama po raz drugi :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry