reklama

Marcowe mamy 2016

Ja w nocy nie śpię ale nad ranem z reguły mam dobre spanie. I budzi mnie Zuzka :) ewentualnie wstanę jakieś 10 minut przed nią wiec nawet nie zdążę sie zorientować co sie dzieje a juz słyszę: maaaaaaamo....
Teraz mam luz bo M jest w domu ale w czwartek i piątek będę musiała sama jechac do przedszkola i potem ją odebrać... A w czwartek jeszcze basen.... Bleeeeee i w piątek moja mamę muszę zawieźć na lotnisko bo leci do Niemiec. Normalnie od miesiąca nie miałam tyle załatwiania samej co w tym tygodniu hihi

reklama
A ja dziś noc przespałam :) no tak od po 1 chyba, maraton mnie zmęczył w końcu :P
Dzisiaj na 11 idę na pedicure :D a co! Nie będę dziecka zgniatać :) poza tym w środę na szkole rodzenia ma być jakiś masaż z partnerem i kazała nam stiopy ogarnąć, to może nawet lakierem pomaluję :P
A jeszcze Wam miałam napisać, ja do cc pończochy przeciwzakrzepowe kupuję, żeby się nie pieprzyć z bandażami :) też za radą tej położnej ze szkoły rodzenia. Muszę zaraz nóżki zmierzyć bo to po nocy trzeba.

Ja bym jeszcze pospała ale Hania została w domu bo wieczorem temperaturę miała, a mój M jak się szykuje do pracy to hałasu narobi niczym stado słoni, więc musiałam wstać.
Wczoraj malował łóżeczko, mniej niż pół mu zostało :)
Mi btzuch już ze 4 tygodnie temu opadł. Teraz mam problem nawet ze zjedzeniem zupy przy stole bo się gniecie.

Co to sa ponczochy przeciwzakrzepowe? A czemu do cc? Ja nie mialam zadnych zakrzepow przy cc. Jeeeny cos mi sie snilo,ze juz urodzilam,ale szczegolow nie pamietam :p.

Dzień dobry

Niby spałam całą noc, a jakoś dziwnie zmęczona jestem.

Asienkakk o wodach by się kłaść nie słyszałam. Ale dobrze wiedzieć.

Fanti ja też się boję porodu i szpitala jak cholera. Nawet mniej porodu, a bardziej tego, że w szpitalu trzeba będzie zostać te trzy doby jeśli nie będzie miał mały zoltaczki, oby nie miał.

Mi brzuch też już opadł, a najlepsze jest to, że plecy już mnie nie bolą, za to zwykle wstanie z łóżka to mega akrobacje w moim wydaniu.

Marcowa nie wiem ile teraz mały waży, w 33 tyg miał 1820, a wizytę mam 18.02 dopiero.

reklama
Jak ktoś ma tendencję do zakrzepow albo żylaków to i tak mu dadzą heparyne w zastrzykach... a te pończochy to można sobie do tyłka wsadzić ;) moim zdaniem.... to tak jakby w każdą podróż nad morze ubierać te pończochy albo w pracy jak ktoś stoi albo siedzi... niby się powinno ale w pracy robimy coś ciągle a cc jest jednorazowe :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry