reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Agiszonek, właśnie najgorsze jest to, że ja nic nie robię... Ugotuje makaron do rosołu, oproznie i załaduje zmywarkę ew powiesze pranie.
Ale żadnych szaleństw... nic... Po remoncie sprząta mi kuzynka ja tylko siedzę i mówię co i jak a normalnie tylko leżę w łóżku.
Zuzka teraz wstała poszłam do niej i chciała śniadanie. Ale poszła sama na dół do kuchni i zrobiła sobie mleko z płatkami. Teraz przyjdzie sama umyje zeby i się ubierze a ja ją tylko uczesze... boziu, to moje dziecko nawet posprzatalo płatki po śniadaniu :)

Dzień dobry. witam się po nocce. Zjadłam z M śniadanie, nadrobiłam Was :-) :) wstawiłam pranie i zaraz wskakuję z powrotem do łóżka, bo nie wyspałam się. Także do usłyszenia później !

Dziewczyny a opadają Wam już brzuchy? Bo mój albo jest nisko albo opadł bo mam wrażenie, że jak siedzę to gniote babelka.... i przez to mnie też ten brzuch tak boli :/

Agiszonek, aaaaaa Tobie chodziło o wody :) nic... piłam może więcej wody ale to moim zdaniem był błąd przy usg bo mały wyszedł wtedy też meeeeeega wielki. A z drugiej strony mierzyla go i sprawdzała te wody dwa czy trzy razy... więc sama nie wiem :/

Kurcze Lewusek podziwiam ☺ i zazdroszczę ☺
Ja po tych moich poronieniach nie mogę nic robić :/ M mi nawet nie pozwala pomoc mu przy lepieniu taśmy malarskiej na prostej ścianie przed malowaniem. Chciałam wczoraj pomoc mu malować jedna ścianę to odesłał mnie do pokoju i kazał przyjść jak będę gotowa posiedzieć i popatrzeć na niego ;)
A co do okien to uwielbiam je myć i zmieniać firanki... niestety lekarka mi zabroniła bo nie mogę podnosić rąk do góry i myć okien ehhhhhh

Isia ja już na początku stycznia zauważyłam że brzuch jakoś mi opadł, bo całą dłoń pod cyckami zmieszczę

Lewusek ale masz dziwny tryb życia:-p, ja na śpiocha nie umyła bym okien

Ja miałam iść spać a leże i myśle o głupotach i normalnie nie mogę zasnąć

reklama
Isia ja już na początku stycznia zauważyłam że brzuch jakoś mi opadł, bo całą dłoń pod cyckami zmieszczę

Lewusek ale masz dziwny tryb życia:-p, ja na śpiocha nie umyła bym okien

Ja miałam iść spać a leże i myśle o głupotach i normalnie nie mogę zasnąć
Ja cos jak w ciazy jestem to spac w nocy nie moge.A rano i tak musze czekac az Paulinka wyjdzie do szkoly wiec zabieram sie wtedy za porzadki zawsze .A potem do wyrka na jakies 2 godzinki. :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry