• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

No my przed każda operacją zylaków zawijałyśmy drugą nogę nieoperowaną pacjentce, zresztą przy każdym zabiegu, po którym trzeba kilka godzin leżeć albo właśnie pończochy, a pracowałam na operacyjnym typowo oddziale. Więc tutaj tym bardziej. Leki przeciwzakrzepowe też są w standarcie przed i po zabiegu podawane. Ale pończochy czy bandaz tez.

reklama
Aaaaaaaaaaaaa ja i tak będę brała heparyne pewnie przez jakiś czas po porodzie też :/
Asia ile dni po porodzie będę musiała ją jeszcze brać? Wiesz może?

Nie wiem po porodzie jak to w połogu wygląda, też się będę pytać mojego doktorka na wizycie 15 lutego bo trzeba się psychicznie przygotować :P nienawidzę zastrzyków :/

Dzień dobry :)
Widzę coraz bardziej porodowe tematy.
Sarna jak u Ciebie??
Chrobek ja ogólnie boję się wszystkiego co może mnie tam spotkać, podejścia lekarzy, położnych, bólu i wszystkiego.
Nigdy tak nie miałam a teraz jakiś dziwny strach mnie ogarnął.

Na dziś się wyspałam. Mąż do pracy pojechał, młody spał u babci bo na basen rano pojechali już, a mnie kurier obudził o 9,30. Zaraz za sprzątanie się zabieram bo dziś chce już normalnego domu bez remontu.

Sarna super że to jeszcze nie to. Za krótko jesteś w domku bez pracy. Jeszcze troszkę odpocznij :)

Sylvi co u Ciebie? Odezwij się.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry