reklama

Marcowe mamy 2016

Serduszko super, że udało się Wam to załatwić wszystko! Kiedy macie zabieg?
Biedny Kuba z tym kuciem? Jak on znosi te rzeczy? To niemożliwe jak dzieci muszą być dzielne!!!
Zabieg mamy 18 lutego. W ten piatek zaczynamy dzienne kłucie. W piatek badania a od soboty Clexane włączamy. 17 i 18 przerwa w Clexanie. Od 19 znów Clexane a od 22 codzienne oznaczanie INR. W tym tyg jeszcze musimy ta gospodarke zrobić no i mamy badania od neurologa enzymu watrobowe poziom leku we krwi morfologię i poziom plytek. . .
A Kuba najbardziej sie boi Clexanu. Sam powiedzial ze woli miec krew pobierana dziennie niż zastrzyki w brzuch.

Biedny Kubuś :(
Ja muszę się zdrzemnac bo oczy mi się zamykają :)
jabtez bym sie zdrzemnela ale prasowanie czeka :\

reklama
Wiecie co kilka dni temu skończyło mi się rennie i jakoś tak zapominam o nim żeby kupić. Był czas co brałam codziennie, a od 2 dni bez jego brania zgaga jest prawie że nie uciążliwa :O

Isia ja mam wrażenie ze mój opadł z dnia na dzień już z miesiąc temu, nagle nie mogłam paska zapiąć, teraz wszystko na czuja robie... całą dłoń tez juz dawno pod biustem mogę położyć

Juana mój lozeczko maluje od kilku miesięcy, w końcu usłyszałam ze po co ma to robić :baffled: juz mu rano zapowiedziałam żebyśmy przynieśli i pomalowali w końcu, przymierzylibysmy go od razu na miejsce w sypialni, musze to zrobić żeby znaleźć koncepcje gdzie wieszać półki, stawiać przewijak itp :sorry:

Sarna oby Cię długo skurcze nie meczyly, ja się meczylam tak cały miesiąc i po wczorajszym widzę ze chyba będzie powtórka z rozrywki :/ no cóż, oby wytrzymać do 8 marca, taki mam teraz plan

Serduszko dzielny ten Twój synek z tymi zastrzykami! I tymi badaniami, ech mus to mus... jeszcze chwila i będziecie mogli odetchnąć

Agiszonek mi jest ciężko powiedzieć, bo moja córka bardzo jest niechetna do nowych potraw, a to czego zjestem pewna że zje to mogę policzyć na palcach i jednej ręki... dla mnie też mitem jest ze jak się jadło coś w ciąży namiętnie to potem dziecko to lubi, no cóż Lalka nie tknie ani ogorkowej ani np kapusniaku , a to mogłam jeść na okrągło

Ja firanki mam tylko w kuchni i w salonie, wieszam mokre i nie trzeba ich prasować (no chyba ze zasłony w salonie, ale tak mnie drażnią, że najchętniej bym się ich pozbył, z tym ze bez nich pusto jest) .obrusów juz dawno nie kładę przy moim eleganckim dziecku co nie potrafi bez wylewania czegokolwiek zjeść posiłku ;)

Niby wczoraj wcześnie się położyłam, wstałam przed 8 pełna energii, śniadanie zjadłam i jeszcze bym się położyła, a tu mamo, zrób mimcostam, mamo gdzie moje kredki, mama włącz mi inną bajkę, odklej mi naklejkę itp... teraz księżniczka sama zasnęła, a tu obiad trzeba dokończyć i tyle mi z tego spania :P

Ostatnia edycja:
Serduszko dzielnego masz synka naprawdę !

Agiszonek to raczej jest mit z tym jedzeniem w ciąży ,że potem dziecko to lubi ...

A ja dziś obiadu nie robie ,mąż w pracy pewnie do 21 to wziął sobie karkówke i surówke, bo mama mi wczoraj posmazyla, małemu ugotowala zupkę ,a ja kotleta wciagnelam na kanapce; D i nic mi się nie chce . Młody teraz śpi ,ale jak wstanie to pójdę chyba do sklepu po coś na jutro ,bo już trzeba będzie coś upichcic wrrr.

Ostatnia edycja:
Ja już ogarnęłam bałagan, obiad z wczoraj- rosołek, muszę tylko makaron zrobić. Prasowanie też czeka, na szczęście nie jest tego dużo, przewaga ręczników więc szybko pójdzie.

Firanki mam wszędzie, mieszkam obok ulicy i innego wyjścia nie mam. Chociaż brudnych okien nie widać :-D

Nailie ja mam skurcze od grudnia. Ale te co mialam wczoraj to takie bolesne. Spojenie to mi rozrywalo ledwo co się moglam ruszyć.
Manka myślę, ze to mose byc w kazdej chwili. A koniecznie wyslij fotki tych staników. Moze sama jeszcze cos zamówię jak w takiej cenie
Serduszko Kubus jest bardzo odwazny i da radę!!! Podziwiam.
Fulmik na facebooku nie wiem jak odwrócić. Na tel nie ma problemu ale na laptopie to tak boczkiem

Serduszko biedaczek ten Twój synek, ja normalnie to bym cały czas płakała z bezradności, ja jak w telewizje widze dziecko w szpitalu to od razu łzy lecą

Asieńka nie słyszałam nigdy o takich pończochach i przy pierwszym cc nikt mi nic nie mówił o tym, tylko 2 zastrzyki w brzuch dostałam już po cc. Muszę sie gina spytać bo na jednej nodze mam żylaka tak za kolanem ale nie wiać go tylko mam opuchnięte

Co do firan i zasłon to u mnie muszą być, na początku nie miałam i było tak zimno i pusto. Ale nie może byc żadnych wzorów i ozdób tylko gładkie jednokolorowe

Ja dopiero teraz się obudziłam... Mój po nocy to cisza i spokój :D

Ale w nocy się budzilam co chwile i patrzyłam na zegarek czy już jedzie...

Ja mam kupkę ubranek i tak czekają już z tydzień[emoji14]na wyprasowanie

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Ja mam firany w 2 oknach tylko i zaslony :) i obrusy,serwetki mam :)
Ja w koncu pocwiczylam bo 2 dni przerwy mialam,bo nie mialam czasu :) albo sprzatanie ,pranie i przemeblowanie a wczoraj prasowanie prawie 5 h i tez pranie.Dzis pieluchy tetrowe wypralam i oddalam swoje ciuchy do kontenera ktorych nie uzywalam i musze przeglad jeszcze zrobic pozostalych rzeczy :)

reklama
Ja wstałam użyłam gary i zrobiłam sobie jedzonko :)
Ja kiedyś w LM wychaczylam zasłony takie dekoracyjne z 80 na 10 zł za sztukę więc mam je powierzone a przy moich kotach ciężko o coś lepszego bo ta młodsza jak śpi na parapecie to łapkę ma na zasłonce wbita bo tak lubi :)
Filmik super na fb :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry