reklama

Marcowe mamy 2016

Ja mam w salonie tylko fieranki i dwie zaslonki w sypialni mamy tylko rolety :D
Nie lubię ich prasowac... Bo wydaje mi się ze nie ma końca!

Teściowa na stół do jadalni i Na kawowy uszyla jakieś obrusy ale ja tego nie uzywam bo mam takie maty[emoji14]
Dzisiaj mam szkołę rodzenia :D a ja dalej smigam w szlafroczku hihi obiad mamy od mamy mojego tylko ziemniaki gotujemy :)

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja też jestem głodna jak diabli a obiad będziemy jeść dopiero jak Zuzka wróci z zajęć plastycznych czyli ok 17:30.... chyba zaraz zjem mleko z płatkami :) bo nic innego w domu nie mamy a jutro jakieś zakupy trzeba zrobić!!!

Ja dostalam energii, nie wiem skad i posprzatalam generalnie lazienke, az milo do niej wejsc teraz :D zmachalam sie strasznie, jakbym conajmniej byla po pracy :P A podobno takie sily to zaraz przed porodem sa :D

Ja chce przed porodem okna umyć :D bo mam same odbicia na nich :/ jak nie mój przykleja się czołem do okna jak gada przez tel. To dzieci sąsiadów pukaja nam i machaja :D

Nie poprasowalam nic... Polozylam się i zasnęłam .. Ale od razu lepiej sie czuje.

Ja mam firany o zasłony a serwetki sama sobie poszyje :) będę miała czym ręce zajac po porodzie w wolnych chwilach.

U nas nie stosuje sie tych pończoch uciskowych przy cc...

Clodi a co by mi dało takie plakanie??? Ja musze wspierać tego małego bohatera a uwierz ze mój placz nic by tu nie dal tylko pogorszył by sytuacje. Kubuś musi miec wsparcie w nas czuć ze zawsze on może przyjść do nas się wypłakać jesli mu będzie źle...

a ja spakowałam torbę do szpitala, przygotowałam też rzeczy na wyjście ze szpitala dla Małej i schowałam do szafki, co by mąż wiedział które zabrać :-) :) Ogólnie jakiś taki stan niepokoju mnie dopadł, że muszę być gotowa, a jak będę gotowa, to będę spokojna. Jeszcze 6 tyg. a ja już zaczynam świrować :-p Najchętniej, to bym rozłożyła też łóżeczko, bo leży w kawałkach w piwnicy, ale nie będę zabierała mojemu tej przyjemności.
Dziś też była u mnie siostra i zafarbowała mi włosy :-) :)

reklama
Ja już kazalam mojemu ogarnąć dupe i zadzwonić do kolegi kiedy możemy przyjechać po łóżeczko! Bo naprawdę za chwilę będzie tak ze dziecko we wozku będzie spalo! :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry