reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
W sobotę widziałam w c&a te promocje. D nie urywają. Przynajmniej na moją kieszeń pajacyk za 35 zł w promocji to żadna łaska .

Wyrodna,nie wyrodna. Nawet nie o to chodzi. Ja sie zle nie czulam po pierwszej cc. Jak mi dali dzieci bylo mi tak błogo,bosko po prostu. A nie musialam sie nimi specjalnie zajmowac. Przystawili tylko do piersi.nic wiecej. Z reszta na nastepny dzien wiekszosc rzeczy tez jeszcze pielegmiarki robily. Do mnie nalezalo glownie nakarmienie,co nir sprawialo zadnego problemu. Ciekawe jak befzie teraz...Bar Bra 5 minut? Jestes pewna.ze to macica? ;)

Ja nawet tego nie przeglądałam bo to bez sensu :/ jutro idę znowu do szpitala pogadać z moja lekarka, ustalić termin CC i pewnie znowu na przepływy i wody... Moze uda sie komuś zobaczyc co tam sie kryje miedzy nogami ;)

Niby od dziś do 14 w C&A jest 50 % od cen przecenionych . ;) tyle ,ze nie chce mi się chyba iść ;D ...
Dziś miałam drugi raz w życiu zgage! No coś okropnego ;/

U nas nic nie pomagają przy dziecku jak już dostaniesz to przyjdą na mycie i co 3 godz zajrzały czy mleko dać. Koniec na tym. Więc dlaczego mam całą noc się męczyć nie dość że z sobą to jeszcze z opieką.

Zjadłabym cos.... A najlepiej jakis owoc :/ a w domu pusto w tym temacie :( tzn mam kiwi.... Oooooo kiwi.... Tylko od niego dzieli mnie wizyta w toalecie i 16 schodów w dół... Skusić sie czy sie męczyć???

reklama
Volka na 100% to nie jestem pewna ale Grześ inaczej się wypina a przy tym czułam bol w miejscu gdzie mniej więcej kończy się macica taki ucisk lekko bolesny

Do góry