• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Na fb na marcoweczki2016 dodałam plik co mój kot wyprawia jak pranie schnie na suszarce ale robi tak tylko z tym jednym ręcznikiem który jest rzadko używany :)

Ech nie nadrobić chyba :P
Izik wow ekspres! :D gratulacje!!!
Kate, zdaj nam później relację z cc bo mnie strach coraz większy ogarnia, gratulacje!!! :)
Kciuki Bar za jutro :)
Serduszko, za Was potrójne kciuki!

Cien, na spokojnie. Jesli kolor jest normalny to sie nie martw. Poczekaj do rana i moze zadz do swojego gin? :) bedzie git. Przespij sie chwile bo w razie czego musisz miec moc :) trzymam kciuki!:)

U mnie skurcze utrzymaly sie na etapie co 10 min i stalym progu bolu. Z racji, ze szalu nie bylo nie martwilam sie, ze urodze. To nie bylo to. A ponoc przeciez sie wie:) martwilo mnie tylko to serducho, bo ciezko mi bylo zlapac oddech. Tzn oddychalam ale jakby tlenu brakowalo. Na szczescie zasnelam, a teraz juz wszystko ok. :)

Sarna- widze, ze Ty tez zastraszana ciagle :p

A jak tam Maya?

reklama
Na wkladce bez koloru czyli chyba jednak wody i jeszcze zapach taki slodki dziwny. ..jutro trzeba te papierki na ph kupic i sprawdzić i w razie czego na IP...kurde dalej mi sie rzygac chce ale skurczy na razie brak ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry