Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Do mnie dziś przychodzi koleżanka o 10:30 z FM i będziemy kosmetyki testować itp więc zaraz się kładę żeby na chwilkę jeszcze oczy zamknąć i potem zdążyć trochę ogarnąć w domku
Serduszko, Isia &&
Chrobek no Ty juz chyba sie szykuj, skoro podbarwione to "coś" ;-)
ja to moglabym nawet nie zauwazyc jakby mi cos odpadlo, w nocy i rano to po ciemku ide siku zeby innych nie zbudzić ; )
Clodi ja tam samo, męża wyprawilam i teraz herbatka, kotek i bb ; )
Balladyna ja mam oczy na wpolzamkniete i jakoś nie zerkam ale teraz zacznę bo też mi powoli odchodzi tzn wczoraj i przedwczoraj odeszło
Mój obstawia że jak skończę tabletki to ew coś się może dziać a w czwartek ostatnie tabletki
Asienkakk zadzwoniłam do szpitala i mówili, że czop i śluz może być podbarwiony krwią. O 6 się polozylam na godzinę i się zdrzemnelam i teraz czuję, że nadal że mnie leci i na biegunkę mi się zbiera. Kazali obserwować, jeśli ciągle będzie lecieć mam przyjechać z torbą i już zostanę.
Czołem z rana! Serduszko kciuki cały czas trzymam! za Ciebie i za Twojego męża tera pójdzie już z górki Isia powodzenia !!! &&& zamiast się wyspać przed cc to Ty siedziałaś do 5? Chrobek, czyżby pora na Ciebie?