Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

? A niech sobie odpoczywa, ale w garach, pieluchach, przy dzieciowym marudzeniu. Słuchaj niech zobaczy czym to smakuje, a Tobie po prawie roku siedzenia z niemowlakiem też się będzie chciało do dorosłych ludzi. Nie miałaś tak przy starszej córce?
Zobaczysz po 3 dniach będzie miał dość.Cien a Ty przystajesz na taka opcje, ze od razu po porodzie idziesz do pracy a Twoj maz zostaje z dzieckiem ?
Dla Ciebie to chyba nie bardzo by bylo okej zwlaszcza jak chcesz karmic piersia![]()
Uff nadrobilam
Bursztynek to nas z Zuzinka trzymałas w napięciuale kciuki nadal zacisniete & & & żeby było dobrze
Arusiowa no sytuacja nie fajna z tym mieszkaniem ale przecież kobieta w ciąży się nie będzie wyprowadzać eh bez przesady a twój mąż musi zmienić coś w sobie te napady bo to nie za fajne teraz w tym czasie
Volka za ciebie też zaczynam powoli już kciukasy trzymać :*
Fanti cieszę się że u was lepiej Bronek też się pewnie lepiej czuje jak mama jest spokojniejsza :* a seksik na pogodzenie u mnie też zawsze się najlepiej sprawdzał hehewięc warto
Ja wam powiem tak z innej beczki że mam straszną teraz ochotę ale oboje się boimy sensu po takim czasie i mówię że chce od męża inna przyjemność a on stwierdził że nie bo jeszcze urodze!!!
I dupa no a mi się już po nocach śni i nie wiem jak go przekonać do tego hehe
Teraz śniadanko u mnie i do sklepu + pocztą
Serduszko pozdrowienia i całuski dla chorowitka twojego :* będzie dobrze tak jak ostatnio
U mnie na ostatnim usg lekarz zauważył mały zastój w lewej nerce Grzesiana następnym usg to sprawdzimy dokładniej ale mam nadzieję że to pomyłka była
I powiem wam że dużo myślałam o tym że ew to może być nasze ostatnie dziecko i chyba będziemy pobierać krew pepowinowa dziś dajemy sobie czas na rozmowę i podjęcie ostatecznej decyzji z mężem
Dziewczyny, ja wlasnie po wizycie u mojego lekarza, teraz jedziemy do szpitala na ktg. Maly ma bardzo niskie tetnotrzymajcie kciuki zeby wszystko bylo ok!
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka