reklama

Marcowe mamy 2016

Lekarz mi stwierdził ze mam próbować sie wyproznic do skutku ..a co do bólu pleców powiedzial tylko ze po takim porodzie jeszcze troche poboli.... I tyle z niego pożytku... Cos tam udalo mi się wypchnąć ale niewiele... Jabłka jem zobaczymy jak jutro mnie wypuszcza sama sobie czopki kupie i użyje....
A mam ogromna nadzieje ze wypuszcza bo juz swiruje bez chłopców...

Trzymam kciuki za rodzące.. Oby poszło szybko.
I przepraszam poczytalam po łebkach bo ledwo zdążyłam prysznic wziac przy tym małym żarłoku... Glowa mnie boli ide spać póki on spi a znają go dlugo nie pośpi...

reklama
Ja w ciąży jak puszczam baki i bekam to mówię że to Grzesiu bo ja zawsze po cichutku i nikt nigdy nie wiedział że ja robię takie rzeczy hehe :p a w ciąży się z tym nie kryje

Ale mój np ma zakaz puszczania w aucie bo śmierdzace puszcza i np wczoraj puścił i po chwili se przypomniał że mi obiecał nie puszczać i nic się nie odezwał ale jak poczułam po chwili to myślałam że go zabije wrrr :/

Fanti no dosyć zabawnie to wyszło hehe :p

Ja może też sobie wezmę szklankę coli :)

Hej dziolchy:)

Fanti!!!!!!!! Nawet nie wiesz jak sie ciesze Waszym szczesciem!!! Kciukasy i modly nie poszly na marne! :)
Ale tak poza tym to ladnie maz byl zestresowany, ze sprawdzal czy wyniki juz sa choc mialy byc za tydzien:)) celebrujcie ile wlezie:))))))

Widze, ze smierdzacy temat sie zalaczyl :p
Ja tego nie skomentuje :p
Ale okno musi byc ciagle uchylone :p

Co do mnie- nie rodze. Zuza chyba chce rodzic z tata i czeka na zniesienie zakazu ;)
A tak serio to skurcze mam nieregularne ale wymioty dalej sie mnie trzymaja wiec nie mam mocy byc aktywna na forum[emoji20]

Co do przyjscia Zuzi na swiat- jak tylko cos zacznie sie dziac to dam znac. Albo smsem albo na forum. Bez Waszych kciukow nie rodze :) wiec chillout :)))

Buziaki dla Was! :) i dziekuje[emoji8]

Isia nie szkoda Ci Małego samego w szpitalu zostawiać?

Bursztynek a już myślałyśmy że jesteś w trakcie porodu :)

Bąki to temat rzeka w czasie ciąży :)

Bursztynek no no jak coś dawaj znać będziemy zaciskam kciuki :)

Cień może u ciebie coś się już dzieje daj znać po prysznicu jak ze skurczami

Isia zuzka pewnie steskniona co? :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry