reklama

Marcowe mamy 2016

No mnie bylo niedobrze bylam cala spocona lącznie ze stopami .Glowa bolala ale troche .Staralam sie nie panikowac.Moj mi kazal lezec i co chwile mierzyl cisnienie. A Filipek byl bardzo niespokojny .Teraz jak mierzylam bylo 134/ 89.Dzis nic nie robie.Zupe mam od wczoraj balaganu strasznego nie mam .Tylko u malej w pokoju lozko zrobilam i teraz leze . Jutro zaczynam 38 tydzien .Byle go w domu przetrzymac i moge rodzic

reklama
Clodi nie eob mi smaka tymi gołabkami :)
Jak bedzie ze mna oki to po niedzieli zrobie zwykle golabki i takie klopsy z kapusta .Czesc zamroze i jak co to beda miec co jesc jak pojde do szpitala .

Ja mycie podłóg na 3 etapy muszę podzielić zaczęłam wszystko co jest na ziemi podnosić do góry żeby mieć wolny plac i się zmachalam więc teraz chwilkę odpocznę potem odkurze znowu odpocznę i potem pomyje a na końcu kurze i poukładam wszystko i potem sklep obiad i odpoczynek :)

U nas problem z twarogiem jest .Zawsze przywoze z polski wieksza ilosc i mroze ale juz nic nie zostalo:(
Mamy ruski sklep czasem cos tam przywoza ale jak raz weszlam i zobaczylam twarog z data o miesiac przeterminowany twarog to od tej chwili nawet tam nie wchodze.

hej :) ja biegam średnio co godzinę albo co pół, na szczęście już tylko siusiu :D tak się obżarłam kleików, marchwianek i gorzkiej czekolady, że teraz to chyba przez miesiąc się nie wy*ram :P
dzisiaj do fryzjera :) chcę spowrotem grzywkę, coś takiego, tylko z ombre :)

Załączniki

• C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_cieniowane-wlosy-z-grzywka.jpg
    C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_cieniowane-wlosy-z-grzywka.jpg
    90,1 KB · Wyświetleń: 81
Asienko fajniutko :)
Dobrze ze juz biegunki nie ma .Oby w druga strone faktycznie nie poszlo .Ja przez to cisnienie w nocy tak sie zestresowalam ze tez sr..am jak niewiem :)

też się boję skoków ciśnienia, na szczęście ostatnio jakoś udaje mi się nad nim panować. A tętno od początku ciąży nie schodzi poniżej 100, zazwyczaj koło 120 jest, nie wiem czemu. Gin mówił, że po ciąży będę musiała brać leki na nie, bo nawet w spoczynku nie schodzi.

reklama
Asiu ja tetno przed ciaza tez mialam podwyzszone i czasem cisnienie skakalo.Bralam betablocery i w razie wysokiego cisnienia mialam captroptil.W ciazy z cisnie iem mialam spokoj do zeszlego tygodnia a tetno wysokie ok 100 przewaznie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry