reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Asienka- faaajna, ja mam krotkie włosy i czasami wzdycham do dlugich.
Sarna- kurcze zmartwienie, ale najważniejsze ze juz dziecko donoszone. Zagrozenie daje we wczesnej ciąży.
Chyba jak pytają czy skora nie swędzi to pod kątem tej choroby. Mnie często pytali gin. o to, a teraz robilam jeszcze proby wątrobowe i nie wiedziałam po kiego grzyba skoro to już końcówka.

Isia, Bursztynek, Sarna, jak tam noc minęła? Nic się nikomu nie zaczęło?
kto jeszcze w szpitalu, kto wychodzi, kto zostaje? Serduszko jak sytuacja?
jak Wasze pociechy? :) OBCHÓD ROBIMY! :D

no Lewusek ja też przed ciążą na nadciśnienie brałam, ale w ciąży kazali odstawić i obserwować, a na to tętno, że dopóki nie będzie jeszcze wyższe to też bez leków

Lewusek a jaki w smaku jest rozmrozony twarog? Nie ma roznicy? Bo w Norwegii tez twarogu brak a ja tak uwielbiam nalesniki z nim...:)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Balladyna, ja od dziecka bybyłam
ścinana albo na pazia, albo na jeżyka przez moją Mamę :/ odkąd zaczęłam mieć na to wpływ to już zawsze chciałam mieć długie :D niestety muszę codziennie myć bo tak się przetłuszczają, ale na krótko to się obetnę dopiero jak mnie ktoś zmusi :P mój też lubi długie :) mam nadzieję, że po ciąży za bardzo nie ucierpią bo na początku ciąży strasznie wypadały i i tak są mizerne w porównaniu do tego co było kiedyś ehh...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry