• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Ja sobie mysle, co taka cisza na tym forum, ani jednego posta mi nie wyswietlilo a tu aplikacja na tel mnie wylogowala :D

Chrobek no prosze, ciekawe czy to straszaki czy sie zaczelo :)

Kubusiowa u Ciebie robia lewatywe zawsze czy pytaja o zdanie ?

Sarna a jak u Ciebie w szpitalu ? Rutynowo to wykonuja czy sama sobie decydujesz o tym ? :)

Bar bra zrelaksuj sie chwile, moze pod prysznic idz :) Ja mam non stop twardy brzuch i jak leze/siedze to czuje ze to maly sie tak wypina bo nie ma miejsca za bardzo natomiast jak stoje/chodze to czuje taka sama twardosc, jest jak skala ale wiem, ze to nie zadne skurcze tylko wlasnie mlody sie gramoli w srodku. No chyba, ze jestem w bledzie :P

Skurczy w sumie nie da sie ani przegapic, ani pomylic z niczym...
nailie ja bylam taka wlasnie szczesciara, ktora dostala pelny pakiet;D bole krzyzowe... mmm;D piekna sprawa. Nie wiedzialam czy mam siadac, lezec czy stac, czy pasc na kolana, czy tupac jak obrazony przedszkolak;D tak bardzo nie umialam sobie poradzic z tym bolem. Zwlaszcza, ze rozwarcie nie postepowalo:/ Na szczescie po kilku godzinach dostalam tez epidural a wtedy byla juz bajka:)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Ja dzień przed porodem co zjadłam to od razu musiałam do wc iść. A przy moim pełnym rozwarciu to na lewatywę bylo i tak za późno.

chrobek- i jak sytuacja?
bar- może u Ciebie tez juz cos zaczyna sie dziać

My po wizycie teściów, przywieźli jedzenia na pare obiadów. Zachwyceni mała, tylko teść narzeka na imie- jak pare innych osób :\

Manka pytaja czy chcesz zeby zrobic lewatywe. Ja sie zgodzilam bo wiedzialam, ze bede sie czula duzo pewniej przy partych:) teraz tez nie mam nic przeciwko:)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Wydaje mi sie, ze tez wolalabym wiedziec, ze nic mi nie wycieknie ale nigdy nie mialam robionej i nie bardzo wiem jak to robia. Czytalam niby w googlach bo opisow nie malo, no ale przyjemne to to na pewno nie jest :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry