reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Ja sobie mysle, co taka cisza na tym forum, ani jednego posta mi nie wyswietlilo a tu aplikacja na tel mnie wylogowala :D

Chrobek no prosze, ciekawe czy to straszaki czy sie zaczelo :)

Kubusiowa u Ciebie robia lewatywe zawsze czy pytaja o zdanie ?

Sarna a jak u Ciebie w szpitalu ? Rutynowo to wykonuja czy sama sobie decydujesz o tym ? :)

Bar bra zrelaksuj sie chwile, moze pod prysznic idz :) Ja mam non stop twardy brzuch i jak leze/siedze to czuje ze to maly sie tak wypina bo nie ma miejsca za bardzo natomiast jak stoje/chodze to czuje taka sama twardosc, jest jak skala ale wiem, ze to nie zadne skurcze tylko wlasnie mlody sie gramoli w srodku. No chyba, ze jestem w bledzie :P

Skurczy w sumie nie da sie ani przegapic, ani pomylic z niczym...
nailie ja bylam taka wlasnie szczesciara, ktora dostala pelny pakiet;D bole krzyzowe... mmm;D piekna sprawa. Nie wiedzialam czy mam siadac, lezec czy stac, czy pasc na kolana, czy tupac jak obrazony przedszkolak;D tak bardzo nie umialam sobie poradzic z tym bolem. Zwlaszcza, ze rozwarcie nie postepowalo:/ Na szczescie po kilku godzinach dostalam tez epidural a wtedy byla juz bajka:)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Ja dzień przed porodem co zjadłam to od razu musiałam do wc iść. A przy moim pełnym rozwarciu to na lewatywę bylo i tak za późno.

chrobek- i jak sytuacja?
bar- może u Ciebie tez juz cos zaczyna sie dziać

My po wizycie teściów, przywieźli jedzenia na pare obiadów. Zachwyceni mała, tylko teść narzeka na imie- jak pare innych osób :\

Manka pytaja czy chcesz zeby zrobic lewatywe. Ja sie zgodzilam bo wiedzialam, ze bede sie czula duzo pewniej przy partych:) teraz tez nie mam nic przeciwko:)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Wydaje mi sie, ze tez wolalabym wiedziec, ze nic mi nie wycieknie ale nigdy nie mialam robionej i nie bardzo wiem jak to robia. Czytalam niby w googlach bo opisow nie malo, no ale przyjemne to to na pewno nie jest :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry