nailie
Fanka BB :)
Asieńkakk hehe też tak wyliczałam, byle do 2 trymestru, a już nie będzie mnie nic męczyć, minął 13 tydzień, a wszystko było jeszcze rozkręcone na maxa
Pocieszę Cię że faktycznie poprawa przychodzi niemal z dnia na dzień, przynajmniej tak było u mnie ;-)
Volka mi gin mówił, że kwas foliowy do 12 tygodnia, ponoć tylko wtedy jest największe zapotrzebowanie na niego, potem równie dobrze można uzupełniać go poprzez dietę. U mnie już 12 tydzień wybił, a mi została 1 tabletka
Dzastibasti ja też mam wątpliwości jeśli chodzi o miesiąc ciąży, wydaje mi się że większość teraz jest w 4 ;-)
Chrobek Haneczka przeszczęśliwa
Barbra miłego weekendu
Poziomka jeśli chodzi Ci o serię ziaji taką ciemnozieloną na skórę trądzikową to używam od lutego i efekt minimalny, a staram się być systematyczna
Kubusiowa znam ten ból z tą wyprawką, teraz bym zupełnie inne rzeczy kupiła
Tak to będę miała do dokupienia jakąś porządną torbę do wózka, może chustę, jakiś lepszy laktator, podstawkę dla małej i takie rzeczy jak butelki czy smoki. No chyba że chłopak się trafi to trochę poszaleję 
Pocieszę Cię że faktycznie poprawa przychodzi niemal z dnia na dzień, przynajmniej tak było u mnie ;-)Volka mi gin mówił, że kwas foliowy do 12 tygodnia, ponoć tylko wtedy jest największe zapotrzebowanie na niego, potem równie dobrze można uzupełniać go poprzez dietę. U mnie już 12 tydzień wybił, a mi została 1 tabletka
Dzastibasti ja też mam wątpliwości jeśli chodzi o miesiąc ciąży, wydaje mi się że większość teraz jest w 4 ;-)
Chrobek Haneczka przeszczęśliwa
Barbra miłego weekendu

Poziomka jeśli chodzi Ci o serię ziaji taką ciemnozieloną na skórę trądzikową to używam od lutego i efekt minimalny, a staram się być systematyczna
Kubusiowa znam ten ból z tą wyprawką, teraz bym zupełnie inne rzeczy kupiła
Tak to będę miała do dokupienia jakąś porządną torbę do wózka, może chustę, jakiś lepszy laktator, podstawkę dla małej i takie rzeczy jak butelki czy smoki. No chyba że chłopak się trafi to trochę poszaleję