Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja z zakupami narazie chce poczekac... po chłopcach moich nic mi nie zostało bo w miedzyczasie siostry dzieci porodziły i wszystko rozdałamJa do ciala uzywam zwyklej oliwki i nic wiecej- a to tez jak mi sie przypomni.
Pytalam o ruchy lekarza, to powiedzial, ze za szybko.
Wczoraj zrobilam pierwszwe zakupy dla malenstwa, nie moglam sie powstrzymac![]()
Ja nadal biore i lekarz kazał brac a w środe byłam u lekarza...Nie, nie dziewczęta. Ja urodziłam bliźniaki w 36 tyg. i 2 dni i każdy mówił, że w 36 a nie w 37 jak Wy mówicie. 12 tydzień to 12 a nie 13. Ja dopiero od przyszłego tygodnia zaczynam drugi trymestr, wraz z początkiem 14 tygodnia.
A używacie nadal kwasu foliowego? Bo mi lekarz nic nie mówił o żadnych witaminach i zapomniałam się pytać czy nadal brać kwas foliowy...
WitamyHej dziewczyny!
Chetnie do Was dolacze jesli moznaPodczytywalam Was troche, ale z braku czasu jeszcze sie nie przywitalam. Jestem lutowa mama 2013, mialam byc pazdziernikowka 2015 no ale nie wyszlo. Teraz celujemy na marzec 2016. Mam termin na 20 marca.
Mieszkam i pracuje w Szwecji, gdzie pracuje na caly etat i nie bede na zwolnieniu jeszcze dluuugo (tutaj bardzo rzadko daja zwolnienia podczas ciazy). Czuje sie na razie ok, rano tylko mi niedobrze czasami, ale tak jest juz o niebo lepiej niz w 7-10 tygodniu!
Mam synka Alexandra ktory ma 2,5 roku. Widze ze wiele z was tez ma dzieciaczki w podobym wieku. Fajnie!
Ok, ide sobie poczytac kto tu jest kim
Milego weekendu!