Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hej.termin @ mam na jutro i boje się strasznie bo brzuch mnie boli jak na okres,tyle ze dzien bardzo intensywny byl,moze dlatego.Panna myszka widze ze dzien cyklu mamy ten sam bo spojrzalam w wykres
Witam się i ja. Dziś przypada dzień @. Nie pojawiła się. Dwa testy zrobione i są...dwie krechy.:-) według moich obliczeń przewidywany termin porodu - 08.03.2016 r. życzę Wam kochane mamuśki spokojnych 9 miesięcy.:-)
Czesc dziewczyny! Ja juz jestem marcowa mama w 2014 urodzilam Synka ale mam nadzieje, ze za chwile dolacze do Was i bede wyczekiwac marca 2016 gratuluje tym, ktore juz moga sie cieszyc z dwoch kreseczek
trzymam kciuki też Anade za betę i oby te pierwsze dni były dla nas spokojne. Fruzka jak Twój brzuch? ja w ciągu dnia jeszcze troche czuję pobolewanie i wieczorem, ale już dużo mniej niż jeszcze 3 dni temu.
Ja też tak się denerwowałam w sobotę ale na szczęście Ktoś tam się narazie mocno trzyma nawet zapomniałam że chciałam dzisiaj rano jeszcze jeden test zrobić. Na betę nie idę bo przeważnie mam odloty przy pobieraniu krwi i wole narazie to omijać. Na wizytę też się biję z myślami na kiedy.. Mam zamiar doczekać do 6 tyg - czyli conajmniej do 7 lipca. A Ty, będziesz się rejestrować?