reklama

Marcowe mamy 2016

cienwielkiej góry, u mnie też wyszło na USG starsze - 11+2 z OM i 12+3 z USG, przezierność 1,8, dł. 59,2 mm, ale gin nic nie mówił, że trzeba się martwić. na poprzednim usg też wyszło starsze o 6 dni, mój gin sugeruje się raczej datą z OM. Przy pierwszym dziecku też wychodziło więcej o tydzień, a urodził się dzień wcześniej niż termin z OM. nie martw się na zapas, też zrobiłam test pappa, czekan ma wynik, ale nawet nie myślę, że coś może wyjść źle.

Gratuluję udanych wizyt!

Ja dziś już od 5.30 przed kompem i oczy mi się zamykają. Trzeba powoli juniora budzić do szkoły, eh ciężkie to poranne wstawanie.

reklama
Ja dzisiaj mam usg genetyczne .Mnie tez ze zwyklego usg wychodzilo ze tydzien starsza ciaza jest niz z om.Strasznie sie boje dzisiaj tego usg . Miejmy nadzieje ze wszystko bedzie oki.
Ja tez zaraz z corka do szkoly lece a na 12 do kliniki

U mnie tez wyszlo na usg ze ciaza jest o 5 dni starsza-a wiem dokladnie kiedy zaszlam w ciaze. Najwidoczniej nie jest to takie rzadkie, dzieciaczki szybko rosna :)

Zycze milego dnia, samych dobrych wynikow na badaniach i zero ciazowych dolegliwosci. Ja zaraz odprowadzam malego do zlobka a potem praca od 8...:sorry:

Hej.
Cień mi od poczatku wychodziłą ciąża mniejsza o tydzień,też juz panikowałam ale teraz juz sie wyrównało ostatnio co do dnia a wczoraj na wizycie znowu trzy dni do tyłu,ale napewno wszystko jest i bedzie dobrze:)teraz juz wiem,ze to nie bardzo duża różnica...a co do patrzenia w którym tygodniu jesteś to ja zawsze mimo wszystko patrze na ten z wizyty a nie z OM.

Cien spokojnie :) moj Synus tez byl 'starszy' wg usg niz wg ostatniej miesiaczki o 5 dni. Urodzil sie zdrowiusienki:)

Ja dzisiaj wstalam o 4. Jestem nieprzytomna ;) ale lecimy na urlop, wiec wypoczne;) caly tydzien bez prania, sprzatania i gotowania :) jeden lot za mna, na drugi caly czas czekamy. A brzuch sie tak 'napompowal' (pewnie ze stresu bo nie cierpie latac) i w koncu wygladam jak w ciazy :)

Zycze udanych wizyt przez najblizszy tydzien :* i samych dobrych wiesci :*

Hej ja dzisiaj tez mam wizytę ale bez usg.

Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za nadchodzące wizyty :-)
Witam nowe mamusie :-)

Cień nie stresuj się na pewno wszystko będzie dobrze, jak byłam z Bartusiem w ciąży tez przez dwa usg wychodziło ze jest starszy o tydzień i lekarz mówił że wszystko jest dobrze.

Dziewczyny zazdroszczę wam że już czujecie ruchy, ja nie mogę się tego doczekać :-) wtedy człowiek jest spokojniejszy.

Idę wykombinować coś na obiad miłego dnia wszystkim :-)

Cien- w pierwszej ciazy mialam tydzien mlodsza ciaze, lekarz nawet mnie straszyl ze moge urodzic w maju termin mialam na 17.04, urodzilam 12 i cora zdrowa.
Wczoraj wieczorem poczulam pierwszego kopniaka :D zapomnialam juz co to za uczucie.

Krew oddana ,teraz czekac :crazy: Podalam im emaila ,doktor powiedzial ze jak bedzie ok to wysla wyniki mi na emaila a jak beda zle wyniki to zadzwonia i bedzie trzeba dalej dzialac...No ja niestety nie wiem kiedy zaszlam bo dni mozliwych moglo byc wiecej.Pocieszam sie ze kosc nosowa widoczna i serduszko ok bo jak czytalam to z tym moga byc problemy przy ZD jakby co...teraz 2 tygodnie niepewnosci...

reklama
mój maluszek przezierność ma 2,2 i ma 9 cm 14 tydz. po wczorajszej wizycie lekarz mówił że jest ok więc nie martwmy się na zapas.
lewusektrzymam kciuki za wizytę i badania będzie dobrze ja też się stresowałam a wyszło ok :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry