sylvi1979
Fanka BB :)
cienwielkiej góry, u mnie też wyszło na USG starsze - 11+2 z OM i 12+3 z USG, przezierność 1,8, dł. 59,2 mm, ale gin nic nie mówił, że trzeba się martwić. na poprzednim usg też wyszło starsze o 6 dni, mój gin sugeruje się raczej datą z OM. Przy pierwszym dziecku też wychodziło więcej o tydzień, a urodził się dzień wcześniej niż termin z OM. nie martw się na zapas, też zrobiłam test pappa, czekan ma wynik, ale nawet nie myślę, że coś może wyjść źle.
Gratuluję udanych wizyt!
Ja dziś już od 5.30 przed kompem i oczy mi się zamykają. Trzeba powoli juniora budzić do szkoły, eh ciężkie to poranne wstawanie.
Gratuluję udanych wizyt!
Ja dziś już od 5.30 przed kompem i oczy mi się zamykają. Trzeba powoli juniora budzić do szkoły, eh ciężkie to poranne wstawanie.

Podalam im emaila ,doktor powiedzial ze jak bedzie ok to wysla wyniki mi na emaila a jak beda zle wyniki to zadzwonia i bedzie trzeba dalej dzialac...No ja niestety nie wiem kiedy zaszlam bo dni mozliwych moglo byc wiecej.Pocieszam sie ze kosc nosowa widoczna i serduszko ok bo jak czytalam to z tym moga byc problemy przy ZD jakby co...teraz 2 tygodnie niepewnosci...