reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
A jeszcze odprowadzajac córkę do szkoły zobaczylam kartke na drzwiach ze panuje szkarlatyna w szkole .Super. W przyszlym tygodniu do polski mamy jechac i jeszcze strach o ciąże ...oby nas ominęlo

Witam!Dziewczynki w przedszkolu a chłopcy sie narazie grzecznie bawią więc mam chwilkę poczytać przy śniadanku:) Wczoraj byłam na wizycie i dostałam tabletki na upławy i Aspargin na bóle podbrzusza. No i będzie kolejny chłopak,raczej pomyłka nie wchodzi w grę bo pokazał wszystko co miał i było pięknie widać.Tak czułam że będzie chłopak choć po cichu marzyłam że może jednak dziewczynka:) Najstarsza córka trochę zawiedzona bo ona chciała siostrzyczkę,jak usłyszała że będzie braciszek to powiedziałą tak:"o nie!! nie chce braciszka bo za duzo bedzie chłopów w domu" hehe ale pozniej juz oswoila sie i mysle ze bedzie oki:) Pozdrowka i milego dzionka

Dzien dobry.
Generalnie moje hormony szaleja. Cały poniedziałek wyłam bo to już nie płacz...zaczeło sie od tego że mężowi plama ze spodni nie zeszła i zaczełam wyc...na koniec juz nie wiedziałam dlaczego...chyba zaczynam sie stresowac wizyta w poniedzialek. Już bym chciała zobaczyć i usłyszeć że z dzidzią wszystko ok.
Co do badań ja ciagle dostaje jakies do zrobienia. Jak nie od ginekologa to do diabetologa

slonko12- ile masz dzieciaczków? bo widzę, że chyba ładna gromadka :)
Ja też raz w miesiącu staram się wpłacić jakąś drobnicę na zwierzątko albo jakiegoś chorego dzieciaczka :-(

Hej dziewczyny,

ja wreszcie wróciłam do żywych, chyba przeziebienie mineło na dobre i oby już nie wróciło. Byłam dziś na pobraniu krwi i badaniu moczu bo w sobotę wizyta i juz się nie mogę doczekać.

Lewusek, mała mojej koleżanki miała szkarlatynę, gdy ona była w ciąży, ale wszystko ok, lekarz powiedział, że to choroba dziecięca i dorośli rzadko się zarażają.

Słonko gratuluję chłopaka:) ja też mam przeczucie chyba bardziej na chłopaka, ale może mnie myli, zobaczymy w sobotę jak się uda.

Nadrobiłam was trochę ale nie poodpisuje bo trzeba zabrać się do pracy wrrr, i jeszcze syna wyprawić do szkoły na 12.00.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry