reklama

Marcowe mamy 2016

Ze mna cukrzyca obchodzi sie łaskawie. Jedynie co to nie tykam słodyczy jedynie kostka gorzkiej czekolady i ciasteczko owsiane do kawy.
No i wszystko co z biała mąką odpada :( A ja uwielbiam biale bułki kopytka i pierogi :( Juz zamowilam u mamy zapas pierogow po ciazy :D

reklama
fanti współczuję zęba :-(u mnie jak dotąd tfu tfu tylko w najdurniejszych snach zęby się łamały albo wypadały. Ponawiam pytanie Magdy: dlaczego ciągle pracujesz na nocki?? Nie sądzę, że to z braku świadomości, że w ciąży jest to zabronione? Jeśli inaczej się u Ciebie nie da to bierz zwolnienie i się nie oglądaj, przecież orderu nikt Ci nie da za takie poświęcenie... Ja mam robotę biurową 7:30-15:00 więc póki dobrze się czuję to sobie pracuję bo w domu bym zwariowała, ale jakby kazali mi w zmianach to już dawno by mnie tu nie było.
bar bra super wiadomość!!!! Tylko jedno mnie zastanawia- skoro chcą Ci założyć sondę w okolicach 30 tc, a zakłada się ją na 3 miesiące to będziesz z nią rodzić?
Lilith dobrze że brzuś odpuścił, ale stalowe masz nerwy że nie pognałaś na jakieś pogotowie tylko godzin....
missoni tak idę do Młodzianowskiej na połówkowe. Na prenatalnym w 13 tc byłam u Nowaka, teraz sprawdzę M.- koleżanki, które prowadziły u niej ciążę bardzo zachwalają, ja ogólnie prowadzę na nfz u fajnego doktorka "bez nazwiska" który pracuje na dobrym sprzęcie, zleca wszelkie badania więc kupa kasy w kieszeni, ale na kluczowe badania chodzę prywatnie do specjalistów "z nazwiskiem" ;-).
izik kciuki &&& ;-) ja na swoje połówkowe jeszcze 4 tyg poczekam.

Ostatnia edycja:
Izik trzymam kciuki! Daj znac jak bedziesz po :)

Marcowa07 ciesz sie ta nuda i tym, ze mozesz robic co chcesz:) juz od marca wszystko bedzie ulozone pod malego czlowieka:) i to on bedzie dyktowal warunki:-D nawet moment pojscia do toalety i wziecia prysznica bedzie uwarunkowany humorem malego szefa:-D:-D
A czemu lekarz powiedzial ze nie poznasz plci? Ja bylam w 14 tygodniu i juz bylo pieeeeknie widac jajeczka:-D
Chociaz z drugiej strony to moj pierwszy syn przez cala ciaze byl corka:-D

Izik powodzenia.

Barbra zaraz będziesz w domku :)

Lilith ja też staram się nie panikować. Dobrze, że przeszło.

Marcowa chętnie ponudziłabym się. Ja mam dziś zły dzień. Słabo i siły brakuje, a tyle rzeczy do roboty. Czemu nie chce lekarz płci powiedzieć? Mi w wcześniejszej ciąży też nie chciał mówić. Teraz chodzę do innego.

Mała Mi to może się dowiesz niedługo.

Ja w poprzedniej ciazy jak przyjechałam na urlop do Polski to poszłam tu do jakiegoś lekarza z przypadku. Robi mi to usg, ja sie go pytam co urodze (w sensie jakiej plci jest dziecko) a on mi na to urodzi pani czlowieka, bez wątpienia będzie to czlowiek. Ręce mi opadły bo na tym zakończył wypowiedź a było to koło 25 tyg ciazy.

reklama
Barbra w domu zawsze lepiej, oby już Cię takie przygody omijały

Fanti ale niefart z zębem :nerd: Dało się coś z nim zrobić?

Izik i jak połówkowe? Moja mała też spać w dzień nie chce, jak tylko pośpi z 15 minut to potem ją mamy na głowie do 22-23. Chcieliśmy jej zlikwidować drzemki, to zaczęła sama się kłaść - o 17-18... Niestety tylko na drzemki :baffled:

Magdalena mi też się lepiej śpi na prawym boku, ale może to dlatego, że zazwyczaj śpię plecami do świata :sorry: Muszę się zamienić miejscami z mężem :sorry:

Marcowa korzystaj z nudy ile się da :-D Ach jak się czasem marzy taki dzień opierdzielania się, nic tylko słodkie lenistwo :sorry:

Mała-Mi a pierogi z innej mąki wchodzą w grę? ;-)

Ja mam połówkowe 2 listopada i mam nadzieję, że nie usłyszę tak jak w poprzedniej ciąży "no nie chce się pokazać" :sorry: a następne usg w 30 tyg :baffled: Jakby tak było to chyba się skuszę na jakieś 3d ok 25 tygodnia. Wtedy mała nie chciała nóg rozkraczyć, ale gin uznał, że z doświadczenia baby tak mają i miał rację.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry