Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
isia a to ci niespodzianka!!! super gratulacje czyli nadal przewaga chłopczyków
ja mogę wrzucić zdjęcia ze swoimi kotkami bo to jak moje dzieciaczki też![]()
w taki sposób lepiej się poznajemy a skoro dla Ciebie są one ważne to przyjmujemy Cię z Twoją kocią rodzinką!!!Isia co za informacjaDlatego jak przewidują lekarze szybciej płeć, to mówią nie nastawia się na 100 %
Ja po wczorajszym badaniu mam na piśmie: "Płeć : Prawidłowe genitalia męskie"
Więc już chyba nic nie odpadnie
Volka a Ty moja droga się nie stresujWidziałaś Szymka na USG więc się ciesz :-):-) Moja lekarka mi na początku ciąży powiedziała, że w późniejszych tygodniach ciąży dzieciaczki rosną indywidualnie, każde w swoim tempie dlatego też każde się rodzi z inną wagą i wzrostem.
Fanti to ja z tych niedobrych dziewczyn, które jeszcze twarzy nie pokazały, ale w ciągu najbliższych dni się poprawię![]()

A lekarz mi sam wszystko sprawdzi bo też ma dobry sprzęt. póki co nie miał żadnych zastrzeżeń. A lat mam 29 więc badania płatne, ale nie o pieniądze tu chodzi.Bar bra dasz mi dostęp do zdjęć?. Bo też może więcej mi się będzie chciało pisac jak zobaczę z kim mam do czynienia
D
Poza tym BarBra pisała już, że nie ona się tym zajmuje tylko ja.. ;-)Bar bra dasz mi dostęp do zdjęć?. Bo też może więcej mi się będzie chciało pisac jak zobaczę z kim mam do czynienia
D