reklama

Marcowe mamy 2016

ja biorę witaminki dla kobiet w ciąży, brałam też przez cała ciąże z córcią i wszystko było super, wię teraz tez chyba będę brała do końca.
no i znowu do pracy, jak ja wam zazdroszczę L4.

reklama
Witam!!

Ja biore witaminy ale jak mi sie przypomni :), dziś miałam morfologie więc zobaczymy jak to będzie.

Wkurza mnie moja waga powiem Wam, bo staram się jak mogę, ale przecież głoda chodzić nie bedę. Fakt, że słodycze jem i to troszkę za dużo bo przez ostatni rok prawie w ogole nie jadłam. No i mam mniej ruchu co muszę zmienić bo byłam aktywna a teraz tylko po córkę do szkoły i tyle. Leniwa jestem hahaha

Dzastibasti no ja się czuję jakbym za dużo przytyła, bo ten brzuch ciążowy jeszcze nie wyskoczył do końca tylko wypchnął oponkę na zewnątrz... :sorry: A co do ubioru to cały czas zalegam w piżamce w łóżku, ale zaraz się przebieram w wyciągnięty dres i biorę się za odgruzowanie mieszkania :-D Maluję się jak wychodzę z domu, czy ktoś ma do nas przyjść, mąż przyzwyczajony, ale po co straszyć innych ludzi :-D

Lewusek gratulacje, to chyba możesz już kompletować wyprawkę :-)

Ania Be a weź schowaj wagę głęboko do szafy, ja tak zrobiłam i jestem szczęśliwa ;-) jedzeniem to się nie przejmuję za bardzo, no bo jak tu dziecku odmówić :-p A głodna chodzę non stop ostatnio, to chyba przez tą pogodę

Ania Be a weź schowaj wagę głęboko do szafy, ja tak zrobiłam i jestem szczęśliwa ;-) jedzeniem to się nie przejmuję za bardzo, no bo jak tu dziecku odmówić :-p A głodna chodzę non stop ostatnio, to chyba przez tą pogodę

Staram się własnie tak myśleć ale przed ciążą schudłam 20kg i żal mi tego, że tak łatwo teraz przybieram. Ale tłumacze sobie,że to własnie dlatego,że tyle schudłam teraz tak jadę szybko do gory haha :-p

Ja nie zwracam wiekszej uwagi na wyglad, ubieram to w czym mi wygodniej. Jedynie jak mam gdzies wyjsc to zwracam na to troszke wiecej uwagi.
Co do witamin to biore co 2 dzien, jezeli mala rosnie prawidlowo a jest jedna z wiekszych posrod dzieciaczkow to stwierdzilam, ze wystarczy.

reklama
Ania Be ale masz przyrosty w normie i po prostu nie chcesz przytyć a to się dzieje czy masz ponad normę przyrosty? :)

no mam troszkę za dużo :(, w tym miesiącu w 4 tyg już 4kg na plusie buhahaha szczerze nie wiem czemu tak szybko tyje bo nie jem kalorycznie, mam odstępty 2-3h a waga leci w górę. Ale wiem, że zrzucę szybko po bo już wiem jak. Ale nie chce mi sie lekarza słuchać na ten temat ;) haha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry