Witam dziewczynki

Mialam wczoraj pisac z tel ale szwankowalo mi cos i nie napisalam.
A wczoraj pamietny dzien-poczulam ruchy !! :-) Delikatne ale nawet widoczne z prawej strony brzucha :-) Super uczucie :-)
A ja zmienilam termin 2 prenatalnego,szkoda mi placic jak mam skierowanie na NFZ wiec do innej kliniku sie zapisalam,mial byc 30.10 ale dzis pani dzwonila zeby zmienic bo maja nieczynne wtedy.Wiec ide 26.10 :-) Juhuu :-) I czuje jak naciska mi na pecherz czesto dzidzia ;-)
Mam dziewczyny pytanie: otoz w nocy gdy ide siku boli mnie z prawej strony ,tzn nie moge przec za bardzo bo boli i czasem w ciagu dnia..Co to moze byc ? Bo nie wiem czy do rodzinnego zajsc czy poczekac do 5 na wizyte u ginekologa i moze to normalne ?
A mi zaczyna brzuszek rosnac ale dalej chodze w spodniach sprzed ciazy :-) Zauwazylam ze wloski mi rosna na brzuchu :-)
Wczoraj Holtera mi sciagneli,2 tygodnie trzeba czekac na wyniki...I potem wizyta.
Co do lekow to biore kwas foliowy,wit dla kobiet w ciazy,magnez dodatkowo i leki na tetno.
Do szkoly rodzenia nie pojde i tak bede miec cesarke wiec szkoda czasu i pieniedzy.